11-20-2005, 02:38 PM
Cytat:No daj spokój,Real jeździ na takie tournee czesciej,zeby nie powiedzieć duzo czesciej.
Jezdzi raz w roku.. Barca tez.. Jak rowniez Bayern, ManUtd (bodajze) i jeszcze pewnie kilka innych klubow.. Ale to Blaugrana wpadla ostatnio na 'genialny' pomysl by podczepic sie jeszcze pod MLS..
Cytat:Poza tym ja juz rzygam jak widze newsy na temat galaktycznych (typu zidane sie pierdnął)nawet jak w lidze geyocticos wegetuja w srodku tabeli i grają pokraczniej niz moja stara.
To chyba wina dziennikarzy, a nie klubu?
Cytat:panie Dżemik postudiuj pan historie swojego ulubionego pedalskiego klubu to sie dowiesz jak w czasach dyktatury Franco piłkarze - ci najlepsi- dostawali "propozycje nie do odrzucenia" ze strony realu i nie bylo możliwosci odmowy!!
Real tez nie mogl odmowic gen. Franco.. Wyobrazasz sobie, ze klub np. wyrzucilby dyktatora ze stadionu? Inna sprawa, ze najwieksi zawodnicy Realu z tamtego okresu nie byli hiszpanami i Franco do niczego ich nie 'naklanial'..
Cytat:Gówno pan wiesz,to nie jest "kilku neofaszystów" tylko spora ,całkiem liczna grupa kibiców tego zasranego klubu,z którą w dodatku władze klubu nie potrafią nic zrobić
Podobnie jest z rasizmem na wszystkich stadionach w hiszpanii (w tym oczywiscie Camp Nou).. Nie znam klubu pilkarskiego, ktory bylby wolny od tego typu idiotow..
Cytat:co do marketingu - na mysli mam m.in reklamy za potezne pieniądze
Twoj Bayern dostaje wiecej kasy od T-Com'u niz Real od Siemensa..
Cytat:poza tym obrót piłkarzami (z tego tez sie czepie kase)
Rozumiem, ze wg Ciebie transferow nalezy zakazac?
Cytat:wzorem powinien byc Bayern Monachium, który przez dziesiątki lat kupywał tanio i skutecznie... i tak jest do dzisiaj.
1. Co osiagnal Bayern na miedzynarodowej arenie?
2. Przypominam, ze historia Realu jest troszke dluzsza niz prezesura Pereza..
Cytat:Jest to dla mnie elitarny zespoł, w której to elicie znajduje sie wiele innych równie dobrych zespołow jak RM.
A czy ktos to neguje?
Cytat:Morientes to totalne zmarnowanie talentu piłkarza
McManaman - stracił posade na rzecz Zidane i społki
Figo i Beckham - dosc mocny spadek walorów obu piłkarzy ze wskazaniem na Beckhama
Moro- A to niby dlaczego? o tutaj Fernando mial swoj najlepszy okres w karierze.. Przeciez od 97 do 2002 roku byl podstawowym zawodnikiem w zespole.. Dopiero z przyjsciem Ronaldo jego sytuacja ulegla pogorszeniu i wtedy zaczal sie marnowac na lawce.. Ale to chyba nie powod do nazwania go zmarnowanym przez Real talentem, nie?
Figo- Buahaha i nie chce mi sie tego wcale komentowac..
Becks- Przyszedl do nas jako 27 (albo 28)latek.. Czyli pilkarz juz w pelni uksztalowany.. Nie wiem w jaki sposob zmarnowal swoj talent w Madrycie.. Zreszta przypomij mi, kto ma najwiecej asyst w La Liga w tym sezonie?
Maca- wymiatal w Liverpoolu w polowie lat 90tych, a nie pod ich koniec gdy przechodzil do Realu.. I wiedzial o tym, ze nie bedzie mial zelaznego miejsca w skladzie..
Zatem zaden z Twoich przykladow nie jest sluszny.. Mam teraz przypomniec zmarnowane talenty Barcelony? Rochembacka, Riquelme, czy niegdys boskiego Saviole?
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)