02-15-2005, 07:29 PM
Mario1349 napisał(a):Prisca napisał(a):...ja właśnie poraz pierwszy zagrałem w INMV (satanas wycieli z nazwy :/) na konwencie (Eldarion 2004 w Katowicach) namówili mnie do grania znajomi którzy RPGowcami są już od kilkunastu lat, system bardzo mi się spodobał, jest bardzo ciekawy podział. Można grać albo aniołem albo demonem, ja osobiście grałem aniołem i grało mi się bardzo fajnie, świat osadzony we współczesności, zawsze można sobie zadzwonić do szefa (archaniołaMario1349 napisał(a):a grał ktoś w Innomine magnae veritatis satanas? świetny polski system, ale wydawany przez francuzów bo polskie wydawnictwa się go bały
Słyszałam o nim, chciałam nawet nabyć, podobają mi się jego założenia. Aczkolwiek oprócz Twojej nie słyszałam o nim ani jednej dobrej opinii. Mój znajmomy, który siedzi w RPGach jakieś dobre kilka lat, jak nie więcej, całkowicie odradził mi ten system.
Mimo wszystko dalej mam ochote się z nim zaznajomić. No ale cóż nie moge nigdzie znaleźć.) pod nr *111
, nie da się tego systemu tak łatwo omówić.................................Koleżanko jeżeli nie masz z kim grać to możesz sobie pograć z moją ekipą w młotka, vampira, earth dawna, inmv i inne takie fajne systemy.
Wiem na czym opiera się system, szukałam swego czasu czegoś własnie w tych klimatach ^^ Troche czytałam na zagranicznych stronach, i jak już wpsoamniałam założenia mi się podobają, ale chciałabym mieć w rękach podręcznik

Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Niccolo Machiavelli