07-17-2004, 01:22 PM
buaaaaaaahahahahahahaha lol widać mało wiesz o punku. Z tego co pisałeś wynika iż nasłuchałeś sie naszego polskiego, brudnego z lat 80 i 90-tych. Mi sie zresztą rodzimy punk nie podoba zabardzo, preferuje amerykański. Zresztą jest tyle rodzaji punka i każdy rózni sie od drugiego. Mamy choćby neo punk, skate punk, oi punk, street punk, pop punk, emo i wiele, wiele innych. Słuchałeś może najlepsza kapele neo punkową i jak dla mnie w historii nowożytnego punka zwaną Offspring? Dla mnie to geniusz i wystarczy posluchać kawalkow z płyty Ixay Of The Hombre. Zobacz se a bycmoże zmienisz zdanie. A czego ty sluchasz jeśli można wiedzieć?
punk sie zmienia i ewoluuje, nie jest tak jak kiedys i nie trza byc punkiem ażeby słuchać tej muzy. Wszyscy moi kumple, wlacznie ze mną( a jest ich sporo) sluchają tej muzy i nie uważają sie za członków tej subkultury. Prędzej już jesteśmy skate punkami i żyjemy wedlug bardzo pięknej ideologii sXe. Taki typowy pancur, gustujący w tanich mózgojebach to zabytek lat 80-tych sluchający street i oi punka. Teraz jest inaczej. Polecam ci jeszcze utwór najlepszej kapeli skate punkowej Pennywise- Fuck Authority. Swietne gitary, wokal i texty. Zobacz. Pozatym jest jeszcze sporo innych zajebistych kapel punkowych, żeby wyedukować ciebie w tym temacie i choć troche zmienił zdanie. Choc gustów nie da sie zmienić a jak sie uprzesz to zawsze znajdziesz powód by zgnębić tą piękną muze
punk sie zmienia i ewoluuje, nie jest tak jak kiedys i nie trza byc punkiem ażeby słuchać tej muzy. Wszyscy moi kumple, wlacznie ze mną( a jest ich sporo) sluchają tej muzy i nie uważają sie za członków tej subkultury. Prędzej już jesteśmy skate punkami i żyjemy wedlug bardzo pięknej ideologii sXe. Taki typowy pancur, gustujący w tanich mózgojebach to zabytek lat 80-tych sluchający street i oi punka. Teraz jest inaczej. Polecam ci jeszcze utwór najlepszej kapeli skate punkowej Pennywise- Fuck Authority. Swietne gitary, wokal i texty. Zobacz. Pozatym jest jeszcze sporo innych zajebistych kapel punkowych, żeby wyedukować ciebie w tym temacie i choć troche zmienił zdanie. Choc gustów nie da sie zmienić a jak sie uprzesz to zawsze znajdziesz powód by zgnębić tą piękną muze
Diabeł jest optymistą, o ile sądzi,
że można ludzi uczynić gorszymi
Karol Kraus
że można ludzi uczynić gorszymi
Karol Kraus