02-13-2005, 09:06 PM
hm w moim przypadku zaczęło się od Pink Floyd - jak byłem małym szczawiem to znałem teledysk "Another brick in the wall" na pamięć
potem Queen'a, wszystkie hity potrafilem zaspiewac, mając 7-9 lat
potem dziecinna fascynacja Kultem i Kazikiem ("12 groszy" i "Lewy czerwcowy" - innych piosenek nie znalem
). no, jakoś ciągnęło się dalej, aż wreszcie kupiłem kasetę "Holy Wood" MM, z której jestem dumny po dziś dzień. dalej potoczyło się normalnie - kolejne odkrycia, SOAD, Limp Bizkit, LP, i stosunkowo niedawno Ozzy, BS, Ironi, Manowar i inne.
oczywiscie słuchałem też rożnego chłamu typu pop, techno, czy też hiphop (tfuuu). aktualnie czasem sciągne jakies techno, a potem i tak usuwam
a z hh jest tylko parę piosenek w miarę.
aktualnie słucham z 2 gałęzi : zarowno metal i ciezkie klimaty, jak też punk, czy też coś rockowego. ale najwiekszy respect dla Iron Maiden ofkors.

oczywiscie słuchałem też rożnego chłamu typu pop, techno, czy też hiphop (tfuuu). aktualnie czasem sciągne jakies techno, a potem i tak usuwam

aktualnie słucham z 2 gałęzi : zarowno metal i ciezkie klimaty, jak też punk, czy też coś rockowego. ale najwiekszy respect dla Iron Maiden ofkors.
By moonlight we ride ten thousands side by side
With swords drawn held high our whips and armour shine
Hail to thee our infantry still brave beyond the grave
All sworn the eternal vow the time to strike is now
With swords drawn held high our whips and armour shine
Hail to thee our infantry still brave beyond the grave
All sworn the eternal vow the time to strike is now