02-06-2005, 01:55 AM
SHOX! napisał(a):Ephic to mi pojechałeś i pokazałeś, że oprócz przytaczania pojęć których nie rozumiesz nie reprezntujesz sobą niczegoNiczego soba reprezentuje? Serce mi krwawi jak to slysze. Ciekawe, ze na podstawie jednego posta byles w stanie tak bezblednie to stwierdzic. Psycholog nam sie na forum trafil prosze Panstwa ;]
SHOX! napisał(a):dokładnie wiem co znaczy materializm i schowaj TE REGUŁKI SOBIE DO SZUFLADY
SHOX! napisał(a):materialiści to ludzi którzy pzekładają rzeczy materialne takie jak przedmioty i fora nad inne wyższe wartościNie, zebym sie czepial, ale to chyba TY przytaczasz pojecia, ktorych nie raczyles wczesniej poznac. Pogratulowac.
A ja regulek nie musze sobie chowac do szuflady, bo je znam. Tobie tez radze znac slowa, ktorych uzywac zamiast trzymac ich definicje w szufladzie. Jak widac czasem zapomnisz zajrzec

SHOX! napisał(a):druga sprawa, jak smiesz twierdzić, że Wojewódzki coś sobą reprezentuje po tym jak dogłębnie pokazał całemu społeczeństu na co go stać, na tanią rozwrywkę którą możesz sobie zeżrećSmiem twierdzic, ze Wojewodzki cos soba reprezentuje wlasnie dlatego, ze lubie te "tania rozrywke, ktora moge sobie zezrec". Prezentuje ten typ poczucia humoru, ktory mi sie podoba. Nic mnie nie obchodzi, czy robi to, bo taki jest czy dlatego, ze mu za to placa. Jego humor bedzie mi sie podobal tak dlugo jak dlugo nie bedzie od niego wialo sztucznoscia., w pewnych momentach i sytuacjach żarty są i były bynajmniej nie na miejscu. Twórz świat wartości a nie zbędnych chłonności ...
Glupcow znajdziesz wszedzie. Subkultura moze byc jedynie sposobem, w jaki ich glupota bedzie sie objawiac.