01-12-2005, 11:23 PM
Jestem na nie.Widzę,jak czasem ludziom po tym odbija,a poza tym sam fakt,że trawę się jara mnie zniechęca.Tak jak papierosy.Z resztą po co sobie niszczyć organizm i to za takie pieniądze?Głupota
Jeśli chodzi o alkohol-piwo jest u nas w domu dość częstym gościem,wino natomiast i wódka-rzadziej.Jak piję wódkę to z kimś,najlepiej z dobrymi przyjaciółmi którym ufam.I nie do nieprzytomności,bo to beznadziejne,chociaż czasem się nieźle wstawię.Niemniej wiem,że po wódce nie robię głupot czy nie włącza mi się agresor
Zgodzę się z tym,ze do alko jest potrzebny rozsądek,jakbym każdą sposobność do picia łapał,to już bym denaturat chyba chlał.Trzeba wyczuć siebie i lepiej za mało niż za dużo
Jeśli chodzi o alkohol-piwo jest u nas w domu dość częstym gościem,wino natomiast i wódka-rzadziej.Jak piję wódkę to z kimś,najlepiej z dobrymi przyjaciółmi którym ufam.I nie do nieprzytomności,bo to beznadziejne,chociaż czasem się nieźle wstawię.Niemniej wiem,że po wódce nie robię głupot czy nie włącza mi się agresor

I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone