11-04-2005, 10:27 PM
ZenithalMan napisał(a):Dżemik napisał(a):Gdy Real przegrywa, to wszyscy dra geby,ze to cioty, Ronaldo jest gruby i brzydki, a Beckham nie gra w pilke, tylko zmienia fryzury.
Mylisz sie, nie wszyscy, ja na Real nigdy nie bluzgalemLubie ogladac ich mecze, szczegolnie jak z Barca graja
Juz niedlugo, juz niedlugo.. ;] W tym roku Gran Derby dla Realu!
Cytat:Dżemik napisał(a):O to to! Aczkolwiek nazwanie FM'a 'swietnym', to lekka przesada.. Hokejowe wyniki i odrabianie przez komputer strat z 0:3 na 4:3 w ciagu 10 ostatnich minut meczu, jest troszke irytujace..
Nie wiem czy wiesz, ale sa na to latki.. zreszta z tego co pamietam, to CM tez nie byl pozbawiony wad, w 3 zeby wygrac na wyjezdzie nie wystarczyla dobra druzyna, trzeba bylo miec zajebiscie duzo szczescia.
Niestety latkami ratowac sie nie moge, bo mam piracka wersje gierki.. ;( A co do wad 3- nie orientuje sie, bo z 3ciej generacji CMa mialem tylko 00/01..

Cytat:Dżemik napisał(a):Na tym forum jest niepisana zasada zabraniajaca bycia fanem Barcelony..
Kto wymyslil taka glupia zasade?
JA!

Kamael napisał(a):Dżemik napisał(a):Gdybym byl wredny to teraz ja bym sie podsmiewal z Waszej druzyny.. :> Ale nie jestem.. :]Nie no, kiedy Real grał słabo, to mówiłem wprost jak jest, więc proszę pod tą teorię mnie nie podciągać ;P. A ten niby "kompleks Realu" zauważalny jest nie tylko w Polsce, a w całej Europie, ale cóż... nie myślisz, że musi być jakaś tego przyczyna? ; )
Btw: Wlasnie teraz jak na dloni widac, ze w Polsce istnieje jakis zbiorowy kompleks Realu.. Gdy nie idzie jakiejs druzynie, to po prostu nie sa w formie, trzeba zmienic trenera itp. & nie robi sie z tego wielkiej afery.. Gdy Real przegrywa, to wszyscy dra geby,ze to cioty, Ronaldo jest gruby i brzydki, a Beckham nie gra w pilke, tylko zmienia fryzury.
Cos insynuujesz? ;>
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)