05-01-2009, 02:11 PM
lenin139-jasnowidz napisał(a):jesli nie zdazysz/nie bedzie dzialal - wypierdalaj oszuscie
jezeli nie przyjmiesz wyzwania - tym bardziej
dobromirsite napisał(a):Zapłać odpowiednią kwotę to ci mogę nawet zrobić sto programów. To jest kurwa czysty kapitalizm. Ja nigdy nie robię niczego za darmo. A już na pewno nie dla ciebie chuju!
gowno wiesz o programowaniu, ot co
lenin139-jasnowidz napisał(a):czy przeczytam raczej odpowiedz typu "nie bede niczego udowadnial tepemu lewactwu" albo "nie mam czasu"?
dobromirsite napisał(a):Ja ci kurwa nie muszę niczego udowadniać. Więc wypierdalaj!
aha.
dobromirsite napisał(a):Jak chcesz się napierdalać to przyjedź jutro tam gdzie pisałem wcześniej.
juz ci tlumaczylem. moze ty widzisz sens w zapierdalaniu przez pol polski po to, zeby okazalo sie ze zrobil cie w chuja slaski nastolatek?
dobromirsite napisał(a):Aha i czekam na priv na to miejsce twojej porażki.
prosze bardzo, poszlo
dobromirsite napisał(a):O coś nowego! Teraz to już nawet jankiera obrażasz?
a czemu by nie, skoro pieprzy glupoty?
dobromirsite napisał(a):Co do polówki to jest true aryjska!!!
szkoda ze nie twoja. ile jeszcze bedziesz udawal?
jankier napisał(a):za ten tekst, gdybym nie miał na sobotę leczenia kaca po dzisiejszym grilu, przyjechałbym na tą ustawkę i gdyby dobromir nie dał ci rady to ja bym ci kurwo nogi połamał. kłótnia musi mieć swój poziom, a ja takiego nie toleruję.
dobromir i tak nie przyjedzie, bo nie istnieje. przynajmniej nie w takiej formie o jakiej pisze.
a ty jankier powiedz mi: naprawde uwierzyles w tlumaczenie o ojcu ze slaska, ze pisal bluzgi dla kolegi z liceum, a to co wkleil to jego zdjecie? kazdy moze znalezc takie w wyszukiwarce, kazdy.
a ty removed2
![[Obrazek: tomcio.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5862/tomcio.jpg)
wypierdalaj cioto
Na barykady, ludu roboczy,
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!