04-30-2009, 10:38 PM
lenin139 napisał(a):1. widac wsiowy chlopku ze gowno wiesz o tym co piszesz. ty bronisz honoru swojej "zony", wiec ty przyjezdzasz, tak to dziala - nie uczono cie takich podstaw w szkole wojownikow jomsborga?
To podaj kurwo dokładny adres chyba że się boisz!
Poza tym szkoda chyba się fatygować na dziecko z niedorozwojem umysłowym!
Cytat:2. adresy ogrodow dendro-, zoo- i chujologicznych na zumi potrafilaby znalezc nawet moja martwa od paru lat babka. piszac ze szczegolami o miejscu niczego nie udowadniasz
lenin139 napisał(a):3. mieszkam w pizdu daleko od szczecina, a nie mam zadnej gwarancji ze sie stawisz, daj wiec drugie zdjecie (to przy wlaczonym forum rms) - byc moze uwierze ze to rzeczywiscie ty - wtedy bedziemy mogli rozmawiac dalej
Ja ci kurwa nie muszę niczego udowadniać. Więc wypierdalaj!
lenin139 napisał(a):poniewaz wiem ze zdjecia i tak nie dostane
Nie dostaniesz dopóki nie pokażesz swego zdjęcia.
lenin139 napisał(a):esli mimo to wykazesz chec walki, jeszcze nic straconego.
jezdze regularnie na slask do znajomych, daj wiec nazwe tej zapadlej dziury w ktorej mieszkasz.
No to jedź i mnie szukaj nawet na Marsie, pojebie bo ja i tak mieszkam w Wolinie.
lenin139 napisał(a):ale przynajmniej bede mial satysfakcje ze skopania mordy takiemu frajerowi jak ty (albo, a wlasciwie predzej, z tego ze nie przyjdziesz)
Jak chcesz się napierdalać to przyjedź jutro tam gdzie pisałem wcześniej.
lenin139 napisał(a):5. w tym wypadku miejsce i czas ustalimy na priv. mendom twojego pokroju nie mozna ufac; udowodnij mi ze robisz to nie na pokaz
Co strach cię obleciał że przyjadę z kibolami Pogoni? Aha i czekam na priv na to miejsce twojej porażki.
lenin139 napisał(a):wobec powyzszego mam pomysl jak moglbys udowodnic ze jestes informatykiem.
wymysle/ktos inny wymysli dla ciebie pomysl na jakis prosty program. ty otrzymasz go o okreslonej godzinie, dostaniesz troche czasu, napiszesz to czego chcemy i wkleisz nam tu kod zrodlowy do kompilacji.
Zapłać odpowiednią kwotę to ci mogę nawet zrobić sto programów. To jest kurwa czysty kapitalizm. Ja nigdy nie robię niczego za darmo. A już na pewno nie dla ciebie chuju!
lenin139 napisał(a):chuj a nie dowod, zdanie wyrwane z kontekstu. nie osmieszaj sie jankier - albo tepota dorownujesz dobromirowi, albo nie przeczytales calosci:
lenin139 napisał(a):no nie, chyba nie wierzysz ze to jego zdjecie i jego zona? jesli tak, fragment z kill listu o twoim uposledzeniu umyslowym ma swietne uzasadnienie
O coś nowego! Teraz to już nawet jankiera obrażasz?
Wajdeloty cichy śpiew
Krzepi serca nam
Mieczem wyrąbiemy trakt
Ku Arji srebrnych bram
Krzepi serca nam
Mieczem wyrąbiemy trakt
Ku Arji srebrnych bram