06-24-2004, 10:35 AM
Muzyka jest do tego aby Jej sluchac, napawac sie Nia, jest czescia zycia. Nie powinna byc przedmiotem klotni o to kto jest Jej bardziej godny. Black Metal jest radykalny. Radykalni sa takze suchajacy Go ludzie. Black jest ideologia. Nie ma czegos takiego jak true fan. Kazdy jednak usiluje podciagnac wlasna osobe do tej kategorii. Wazniejsze jest to, co daje Wam Muzyka. Zle jest to, jesli ktos "slucha" Metalu, czy innego gatunku Muzyki, tylko po to, zeby zwrocic na siebie uwage. Nie da sie ukryc, ze tacy ludzie istnieja. Obraza mnie jednak czlowiek, ktory zakladajac koszulke np. Immortala stawia sobie za jedyny cel zbulwersowanie babci, czy ksiedza w szkole. Ufam jednak, ze zgromadzeni tutaj nie sa czescia tej grupy, wiec nie krytykujcie siebie nawzajem. Jesli chodzi o ubior, to takze sprawa indywidualna. Ja ubior lacze z Muzyka, bo taka jestem. Po prostu to lubie. (dzierze natomiast na glowie wlosy naturalnego koloru i zadnych gwiazdek na szyi : ) Ktos oczywiscie moze wobec mnie zastosowac z tego wzgledu piekne slowo "pozerka", ale coz? Zyje sobie w swoim wlasnym swiecie, otoczona Muzyka, ktora wielbie i dobrze mi z tym. Kazdy ma swoja wlasna wizje swiata i niechaj tak bedzie. Pozdrawiam.