10-21-2004, 03:43 PM
Ooo wreszcie o Moonspellu. Jeden z moich ulubionych zespołów! Słucham go od dawna i mi się nie nudzi, co prawda nie na okrągło, ale niczego nie słucham bez przerwy
.
Bardzo lubię płytę Sin/Pecado... pierwsza którą poznałam. Kupiłam sobie kasetę... zupełnie przypadkiem, bo spodobała mi się nazwa zespołu.Wiem, że głupie, ale dzięki temu ich poznałam i wcale nie żałuję
. Cała dyskografia mi się podoba, ale najulubieńsze to: Sin/Pecado, Butterfly Effect, Wolfheart. No a poźniej te inne.
Nowa płytka też smakowita. Każdy album mają inny, ciekawym są zespołem. Jak na razie mają chyba jeszcze sporo pomysłów . No i chciałabym wreszcie iść na ich koncert jakiś... oby przyjechali.
Byli na Metalmanii w 2002, nie wiem jakim cudem nie poszlam

Bardzo lubię płytę Sin/Pecado... pierwsza którą poznałam. Kupiłam sobie kasetę... zupełnie przypadkiem, bo spodobała mi się nazwa zespołu.Wiem, że głupie, ale dzięki temu ich poznałam i wcale nie żałuję

Nowa płytka też smakowita. Każdy album mają inny, ciekawym są zespołem. Jak na razie mają chyba jeszcze sporo pomysłów . No i chciałabym wreszcie iść na ich koncert jakiś... oby przyjechali.
Byli na Metalmanii w 2002, nie wiem jakim cudem nie poszlam

Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć
![[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]](http://winogrono.net/pliki/482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg)