08-03-2007, 11:32 AM
Ghost_82 napisał(a):Wystarczyło kurwa obejrzeć mecz, jeżeli twoim zdaniem te mecze były na dobrym poziomie, to nie mam o czym z tobą gadać.Pokaż mi bardzo proszę, gdzie tak napisałem. Nigdzie? To myśl jak piszesz.
Cytat:I nie twierdze, że Wisła i Legia powinny tylko grać w pucharach. Niech gra każdy, tylko niech reprezentuje nas godnie.No właśnie. "Godnie". Dlaczego uważasz, że porażki Wisły z Gruzinami były bardziej "godne" od zwycięstwa GKSu z Gruzinami? Zupełnie nie łapię logiki twojego spojrzenia na sprawę.
[
Cytat:A to co wczoraj obejrzałem i we wtorek, nie zasługuje na żadną pochwałe, to była kompromitacja.Geeez, znowu. NIKT nie chwali Bełchatowa ani Zagłębia- ale twierdzenie, że występy Wisły i Legii w ostatnich latach były lepsze jest nieporozumieniem.
Cytat:Owszem i Wisła miała słabsze momenty, ale ci przynajmniej coś prezentowali.Co?
Cytat:I nie zapominiałem o sukcesach Groclinu, już dużo wcześniej wspominałem o tym. Bywały słabsze momenty naszych drużyn w pucharach, ale to co w tym roku jest, to jest szok. I nie pierdol mi, że jest inaczej.Akurat jak na razie, tylko ty "pierdolisz", więc nie musisz się obawiać.
Cytat:Już nie pamiętam momentu, by nasza drużyna nie awansowała do 3 rundy kwalifikacji LM, a zanosi się na to, że Zagłębie będzie chyba tą pierwszą.Zważ na fakt, iż Zagłębie nie było rozstawione. I trafiło oczywiście na mocnego rywala. Wiesz, jaki jest budżet wicemistrzów Rumunii? 35mln euro. A wiesz jaki Zagłębia? Około 25mln zł.
Cytat:Więc daruj se te komentarze i nie broń tych drużyn, bo akurat żadna z nich nie zasługuje na to."Se" nie daruje. Zwłaszcza, że bronię naszych tegorocznych reprezentantów tylko w odpowiedzi na twoje bałwochwalcze, bezkrytyczne podejście do Wisły i Legii. I tak się nie burz na każdą krytykę, bo to śmiesznie wygląda.