03-01-2007, 04:18 PM
Tymon Tymański napisał(a):Płyta wyjdzie w następny poniedziałek i będzie do kupienia już na koncertach w przyszłym tygodniu. W sklepach będzie trochę później, bo jest jeszcze trochę do zrobienia z hologramami i kodami kreskowymi. Jeśli chodzi o mp3, zamierzamy udostępniać je za darmo na mojej stronie. Nie wiem, czy wszyscy się na to zgodzą, ale ja sprawę dogłębnie przemyślałem i przygotowuję odpowiedni tekst na stronę biodra.pl. Chodzi obniżenie cen płyt do 15 zł na koncercie i 20 zl przy zamówieniu ze sklepu internetowego oraz udostępnieniu mp3 za darmo. Koniec hipokryzji bogaczy, którzy pierdolą o piractwie. Dzieciaki nie mają kasy na polskie i zagraniczne płyty, a ściąganie płyty ulubionego artysty tudzież innych (w celach edukacyjnych etc) nie jest żadnym PIRACTWEM, tylko swego rodzaju HONOROWĄ POŻYCZKĄ. Jeśli ten ktoś kiedyś będzie miał kasę i płyta nie będzie dla niego za droga, przecież ją kupi. Ostatnio kupuję mnóstwo płyt, na które po latach mnie stać - mam dzisiaj lat 38. I tego Wam życzę - żeby było Was stać na płyty, które lubicie. Niemniej Biodro zamierza wyjść naprzeciw ludziom, którzy chcą kupować płyty - ale nie za cztery dychy, tylko - maksymalnie - piętnaście, dwadzieścia.Tyle z forum Tymona. Brawa dla niego.
Choć z drugiej strony nie wiem czy BiodroRecords (wytwórnia Tymona) na tym nie ucierpi

A Wydra nie ma prawa w dyskusji