02-27-2007, 02:34 PM
Necroblood napisał(a):widzisz, jest jeden zasadniczy błąd w Twojej ripoście. Każdy normalny facet woli piersi od pleców (w ogóle nie wiem co to za porównanie, ale chuj).
to jest tylko pierdolony stereotyp, którego nawet nie jestes w stanie zbadać.
poza tym jakbys sie dobrze przeczytał poprzedni post:
"Tak jak jednym podobają sie cycki, tak mi podobają sie np. plecy czyteż nogi."
To może wywnioskowałbyś, że plecy to nie wszystko. Tutaj wcale nie chodzi o porównnie cycków do wspomnianych pleców czy nawet nóg.
Książę napisał(a):The Stig napisał(a):Jakby nie bylo cycki to dwie kupki tłuszczuO ja pierdolę.
Pedał.
Albo impotent.
A na pewno jeszcze nie dymał.
Albo nie widział cycków na żywca (oprócz piersi mamy podczas karmienia, chociaż na podstawie zgromadzonego materiału, jestem skłonny wysnuć hipotezę, że mamusia to go jednak piersią nie karmiła)
Otrząsnąwszy się z szoku, ze coś, co choćby minimalnie fizycznie przypomina mężczyznę mogło powiedzieć coś takiego, przechodzę w zwyczajowy tryb, czyli "wredny skurwiel mode on".
O ja pierdolę pedał, impotent i do tego jeszcze WIELKI znaffca biologii. Szkoda, że poza bluzgami nie potrafisz napisac niczego madrego i sensownego. Powoli zastanawiam sie czy ma sens gadac z tobą na jaki kolwiek temat. Bo nawet nie potrafisz odczytac najprostszej ironi.