02-17-2007, 05:30 PM
Zdrowa Woda - Piwo
Zdrowa Woda - Wino
Czarne Ciasteczka - 38 piosenka o wódce
Świetliki - Delikatnienie (szalenie delikatny jestem na kacu
)
Świetliki - Nieprzysiadalność (pijany jak świnia)
Pogodno - Chłopców (jazz piwo wino wódka jazz)
Pogodno - Tequila (cała płyta, na podst. ksiązki K. Vargi)
Tymon & Transistors - Widziałem Cię (z innym chłopcem, 3 metrowcem z wąsami [...] jeśli mnie rzucisz zła dziewczyno, wykończy mnie siarczyste wino ..oł jea!)
Kazik - 12 groszy (nauczyciel od w-f polał pani od polskiego, film jej się urwał, nie pamięta niczego)
Charged G.B.H. - Alcohol
Dżem - Whisky
Budyń - Skit 1 (więc pomyślałem piwo, albo gorzała, a potem gorzała, bo browary służą do otwierania dziury w całym)
jak się przypomni to dodam coś nowego!
Ehh, nie tak dużo wczoraj wypiłem, a nie pamiętam jak na chate wróciłem, a użytkownika Sobote nazwałem 'uduchowionym anarchistą',
więcej się piło i nic nie było,
jakiś kurwa kryzys, albo zbliżająca się perspektywa Wielkiego postu, ja pierdole!
Zdrowa Woda - Wino
Czarne Ciasteczka - 38 piosenka o wódce
Świetliki - Delikatnienie (szalenie delikatny jestem na kacu

Świetliki - Nieprzysiadalność (pijany jak świnia)
Pogodno - Chłopców (jazz piwo wino wódka jazz)
Pogodno - Tequila (cała płyta, na podst. ksiązki K. Vargi)
Tymon & Transistors - Widziałem Cię (z innym chłopcem, 3 metrowcem z wąsami [...] jeśli mnie rzucisz zła dziewczyno, wykończy mnie siarczyste wino ..oł jea!)
Kazik - 12 groszy (nauczyciel od w-f polał pani od polskiego, film jej się urwał, nie pamięta niczego)
Charged G.B.H. - Alcohol
Dżem - Whisky
Budyń - Skit 1 (więc pomyślałem piwo, albo gorzała, a potem gorzała, bo browary służą do otwierania dziury w całym)
jak się przypomni to dodam coś nowego!
Ehh, nie tak dużo wczoraj wypiłem, a nie pamiętam jak na chate wróciłem, a użytkownika Sobote nazwałem 'uduchowionym anarchistą',
więcej się piło i nic nie było,
jakiś kurwa kryzys, albo zbliżająca się perspektywa Wielkiego postu, ja pierdole!