05-15-2006, 10:22 PM
Cytat: I przynajmniej nie popelnil takiego bledu co 4 lata temu Boniek, gdy powiedzial, ze graja wszyscy zawodnicy co grali w eliminacjach i w efekcie dostali sie do kadry ci, ktorzy stracili forme.To był Engel, którego szanuje

Janas w sumie właściwie zrobił w przypadku Franka czy Dudka. Dudek nie gra, a Franek jest poprsotu nikim w 2 lidze angielskiej, gdzie taki Rasiak strzelił już 5 bramek w tym sezonie. Jednak Janas nie jset do konca konsekwentny, taki Mila dużo lepszej formy niż Franek nie ma, ale jednak jedzie. Poprostu wydaje mi sie ze nie którzy maja taryfę ulgową u Janasa...
Się uczepiłem Mili, no ale cóż, niech stanie się cud, niech ten cud sprawi bym się mylił co do Seby. Nie muszę mieć racji, niech kadra wstydu nie przyniesie

Cytat: mila nie gra nawet w rezerwach i jest jak dla mnie najgorszym frajerem w kadrze(tutaj podejrzewam potajemny związek gejowski z treneremto chyba jakieś gejowskie trio Rasiak-Mila-Janas)

oczywiscie to taki żart, na tę chwilę jestem cięty na Milę

edit;
🔍http://pilka.interia.pl/wiecej/news?inf=748570
Po za tym to Ballack podpisał kontrakt z Chelsea. Teraz będzie tzw. kłopot bogactwa, LAmpard, Makalele, Ballack i Essien, ja tam nie widze Ballacka w pierwszym składzie, ale nie ja decyduję..