02-12-2007, 11:19 PM
Nosferatu napisał(a):Biedactwo... Czyżbyś naprawdę sadziła, ze uważam użytkowników tego forum za wielbłądy? Czyżbyś naprawdę uważała, że to co napisałem, należy odczytywać dosłownie, a nie metaforycznie?Tak się tylko zastanawiam, czy naprawdę nie widzisz jakim debilnym stwierdzeniem pojechałeś i czy rzeczywiście sądzisz, że ktokolwiek mógłby to odczytać dosłownie. Bo jeśli tak, to chcę cię poznać.
Nosferatu napisał(a):Ojej! To przecież dystansu do pewnych rzeczy brakowało Księciowi.Fakt, komuś kto robi sobie jaja i kpi w prawie każdym poście na pewno brak dystansu. Nie odwracaj kota ogonem cukiereczku. To przecież ty jebnąłeś Mu bana nie On tobie, więc komu tu brak dystansu?
Nosferatu edit: ano widzisz Rene, to wszystko przez to, że jestem bardzo ograniczonym indywiduum. zalosne proby polemiki z osobą twojego pokroju znaczaco przekraczaja nedzne zdolnosci mojej percepcji. bum, bum, bum, wygralas.
![[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]](http://img179.imageshack.us/img179/8205/cheshirecatcopyef2.jpg)