01-30-2007, 02:17 PM
podomież zajebista grafa jest. Ja se kompa sprawiłem mocniejszego i czasem se zaciapie w Gothica3 ale słyszałem żę grafą do Obliviona nie podjeżdża G3. W sumieto G3niejest jakieś wypaśne graficznei. Najfajniejsze efekty to niewątpliwie tekstury i co dane mi było widzeć poraz pierwszy w grze - faktury. Każdyobiekt w mniejszym bądź większym stopniu odbija światło i jeśli posiada fakture to odpowiednio je rozprasza.Się strasznie podniecałem kiedy widziałem jak główny bohater biega z pochodnią ,a wokół niego tańczą cienie jego i otoczenia. Wkurza mnie natomiast to żę większość obiektów, głównie skóra ludzi odbija światło w zdecydowanie za dużym stopniu. Postacie wręcz świecą momentami.
Fabułajest do dupy,zwyczajne Diablo z lepszą grafą. Pierwsza część Gotika zdecydowanie była najlepsza.Druga też nie była zła, ale tutaj nie ma tego emocjonującego wątku i do tego jest masa błędów, przez które trza sejwować co chwila.
Najlepszym cRPG w jaki kiedykolwiek grałem jest Arcanum. Nic juz nei jest w stanie go przebić bo zapadł mi w memory jako najlepszy.
Fabułajest do dupy,zwyczajne Diablo z lepszą grafą. Pierwsza część Gotika zdecydowanie była najlepsza.Druga też nie była zła, ale tutaj nie ma tego emocjonującego wątku i do tego jest masa błędów, przez które trza sejwować co chwila.
Najlepszym cRPG w jaki kiedykolwiek grałem jest Arcanum. Nic juz nei jest w stanie go przebić bo zapadł mi w memory jako najlepszy.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]