11-24-2006, 10:19 AM
Przecież oni nie mają już za grosz pomysłów. Oczywiscie ma sie rozumieć że Snow jest o niebo lepszy od Tell Me Baby. Ale ten totalny brak oryginalności. W ogóle co ma chuj do wiatraka w tym klipie? Obraz nie pasuje do muzyki i na odwrót. Przecież Snow to prawie ballada, a tutaj ujecia koncertowe, wygłupy i jakieś urywki z fanami. W dodatku muzyka wypolerowana i spłaszczone brzmienie na potrzeby teledysku. Przecież klipy RHCP zawsze miały ten klimat i feeling i ich treść i dynamika bardzo dobrze pasowały i wpółgrały z muzyką, a teraz taka chujnia.
Powiem jeszcze tylko tyle. Tell Me baby był jedną z moich ulubionych piosenek na SA. Teraz nie mogę jej słuchać, bo mi sie kojarzy z chałowatym teledyskiem. Na szczęście Snow to nie grozi bo to naprawdę świetny utwór
Powiem jeszcze tylko tyle. Tell Me baby był jedną z moich ulubionych piosenek na SA. Teraz nie mogę jej słuchać, bo mi sie kojarzy z chałowatym teledyskiem. Na szczęście Snow to nie grozi bo to naprawdę świetny utwór
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
![[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]](http://img516.imageshack.us/img516/9232/redpapryczkipk7.jpg)