10-03-2006, 08:43 PM
warsadal napisał(a):Rockalise: to może najpierw Ty podejdź do kwestii "merytorycznie" i podaj jakieś konkretne argumenty potwierdzające postawioną przez Ciebię tezę o muzyce AC/DC? I nie odwracaj całego procesu do góry nogami: to Ty musisz jakoś udowodnić prawdziwość swoich słów, a nie Vomitor ich nieprawdziwość.
Ja nie stawialem zadnej tezy,ktora by mozna udowodnic albo obalic,tylko wyrazilem absolutnie i w 100% subiektywna opinie na temat ACDC.Jak mozna w ogole udowodnic czy jakas muzyka jest dobra albo zla? jak zmierzyc jaksoc muzyki?Jedynym miernikiem jakosci muzyki jest sluchacz,ale kazdy sluchacz jest inny i odbiera muzyke inaczej i w 100% subiektywnie,muzyka jest dobra dla danego sluchacza jesli mu sie podoba.W gruncie rzeczy nie ma dobrej albo zlej muzyki,jest tylko taka ktora sie podoba albo nie.Jedni lubia zupe ogorkowa a inni pomidorowa,i jak tu udowodnic ze jedna smakuje lepiej niz druga?rzecz gustu rzecz smaku.
W mojej opini na temat ACDC nie ma elementu oceny czy wartosciowania,nie twierdze ze to jest zla muzyka,tyle tylko ze mnie nie przypadla do gustu.Mysle ze na forum muzycznym mozna wyrazac rozmaite opinie na dany temat.