08-01-2006, 09:43 PM
R_amze_S napisał(a):W moim odczuciu owszem,twoje zdanie jako fana pewnego zespołu na M.nie ma dla mnie większego znaczenia,bo jako taki masz zjebany gust całkiem.
perfekcyjny kontrargument. czyli ze jakbym nie byl fanem pewnego zespolu na M, to moje zdanie mialoby dla ciebie znaczenie? gratuluje polilogiki i polecam lobotomie, moze jeszcze nie jest za pozno.
Cytat:Może ty jako fan zespołu,którego członkowie ubrani w batki z bizona popierdalaja z drewnianymi mieczami
nie no, sorry, ale fanem Village People to jest twoja stara
Cytat:Dla mnie szatan w taki czy inny sposób jest z lekka odpustowym diabełkiem.I tak czy tak,jakby nie patrzeć na ND jest go o wiele więcej niż na N,D.
mylisz sie, obiektywnie sie mylisz po prostu, jak kazdy zreszta, kto nie rozumie za chuja, czym jest blackmetal, a pomimo to uzurpuje sobie posiadanie wiążącego zdania na ten temat, bardziej niż skandynawscy twórcy tego fenomenu. niesamowite, i jakże polskie.
Cytat:Po prostu na dwóch ostatnich albumach brakuje tej drapieżnosci i szalenstwa z ND.Oraz tego klimatu.Amen.
ale mamy inną drapieżność, inne szaleństwo i inny klimat. nie mierz czyjejś sztuki swoją maluczką zaściankową polską miarą.
Cytat:W gronie ludzi wśród których ja sie obracam opinie sa raczej podzielone,jednak większośc-nie mówię ze zdecydowana,ale jednak-woli Satyricon do RE włącznie.Z moja małżonką na czele.
jesli to to samo grono, co stawia Accept ponad M, to juz wszystko wiadomo.

Cytat:A to juz kwestia gustu i tyle.Jednak jakby nie patrzeć ND jest chyba najbardziej "kvltową" płyta Satyricon.Temu chyba nie zaprzeczysz.
przecenioną kurewnie, przede wszystkim.
![[Obrazek: sbo3s4.jpg]](http://i38.tinypic.com/sbo3s4.jpg)