08-01-2006, 09:00 PM
Cytat:1.DO czyli bez tej płyty, moze nieprecyzyjnie się wyraziłem ale ND jak najbardziej lubię i cenieNo faktycznie,wyraziłeś się nieprecyzjnie.
Cytat:2.Po to jest forum żeby wyrażac opinie, moja jest jak najbardziej subiektywna ale też oparta na licznych odsłuchach i opiniach ludzi OSŁUCHANYCH z tą muzyką-co dziwne 99 % z nich również nie przepada za Satyrem sprzed NDW gronie ludzi wśród których ja sie obracam opinie sa raczej podzielone,jednak większośc-nie mówię ze zdecydowana,ale jednak-woli Satyricon do RE włącznie.Z moja małżonką na czele.
Cytat:Zresztą ty też ekspertem jak zaznaczyłeś nie jesteśAle tez zauważ ze nie oceniałem zespołu w taki sposób ,jak ty próbowałeś np.- cytuję :
Cytat:Satyr do ND to produkcja dla mrocznych gimnazjalistów, black dla mężczyzn zaczyna się poźniej.Wybacz,ale większego kretynizmu juz dawno nie słyszalem.
Cytat:ND to swietna płyta, ale DLA MNIE Rebel i Now, Diabolical to płyty lepsze
A to juz kwestia gustu i tyle.Jednak jakby nie patrzeć ND jest chyba najbardziej "kvltową" płyta Satyricon.Temu chyba nie zaprzeczysz.
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)