08-01-2006, 04:40 PM
Cytat:no szczegole ND ma wiecej szatana niz N,D.W moim odczuciu owszem,twoje zdanie jako fana pewnego zespołu na M.nie ma dla mnie większego znaczenia,bo jako taki masz zjebany gust całkiem.
Cytat:widocznie fani Accept mylą szatana z odpustowym diabełkiemMoże ty jako fan zespołu,którego członkowie ubrani w batki z bizona popierdalaja z drewnianymi mieczami, wczuwasz sie w teksty swoich herosów,i bierzesz je na powaznie.Ja mam dystans do słuchanej muzy.Dla mnie szatan w taki czy inny sposób jest z lekka odpustowym diabełkiem.I tak czy tak,jakby nie patrzeć na ND jest go o wiele więcej niż na N,D.
Po prostu na dwóch ostatnich albumach brakuje tej drapieżnosci i szalenstwa z ND.Oraz tego klimatu.Amen.
Nevermore napisał(a):ze Satyr do ND to produkcja dla mrocznych gimnazjalistów, black dla mężczyzn zaczyna się poźniej.Hm,czyli jako taki tez się zaliczasz do mrocznych gimnazjalistów,bo przeciez napisałeś wcześniej co następuje:
Cytat:-ostatnie cztery Satyricony to ich najlepsze płyty co do tego nie mam wątpliwości-Jednym słowem także zaliczasz ND do najlepszych płyt Satyra.
A oprócz tego sam napisałeś:
Cytat:nie jestem ekspertem jeśli chodzi o BMSkoro nie jesteś ekspertem od BM,to nie wydawaj takich opinii o zespole było nie było grającym BM.
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)