- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
No ale w Warszawie chyba rozwalą ten hafnarfjoerdur. Dzisiaj o 17.30 trzymamy kciuki z Zagłębie z mińsku
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
eeeeeeee kolejna parodia w wykonaniu naszych piłkarzy. Chyba kolejny rok w pucharach będzie zmarnowany. Licze jeszcze po cichu, ze Legia się weźmie w garść i zacznie grać jak przystało na mistrza Polski, no i jeszcze, że Wisła Kraków zacznie grać na dobrym poziomie.
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Kto wytrwał do konca dzisiejszego meczu Zagłebia?
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Ja widziałem tylko ostatnich 10 minut, bo można było się spodziewać, że tak to będzie wyglądać, ale i ten czas był chyba za długi...
W niedzielę Zagłębie na rozpoczęcie sezonu przyjeżdża do mnie do Wodzisławia, aż już się boję, że ten mecz będzie wyglądać podobnie ;/.
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Shachtar- Legia. Myślę że rywal w zasięgu. W grupie przecież już słabszych nie będzie
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No kurwa, jak teraz nie wykorzystają tej szansy, to chyba przestane oglądać mecze :?
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Już to widzę, jak oni wygrywają z rywalem o budżecie wynoszącym ponad 84 mln dolarów ; ). Pewnie, że lepiej grać z Szachtarem, niż Arsenalem, czy Liveropoolem, ale tak, czy siak wielkich szans Legii nie daję. Co nie znaczy oczywiście, że nie będę im życzył awansu.
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
No właśnie,ja też nie rozumiem ,skąd ten optymizm.Toć liga ukraińska stoi przynajmniej o jeden poziom wyżej od naszej.