- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
niewiele tu po mnie niewiele tu po mnie esy floresy fantasmagorie
No rzeczywiscie super zespol
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Widziałem ich na żywo we Wrocławiu i....zespół jest świetny..Jeszcze te kvltowe teksty typu :Śpiewam , tańczę i jem pomarańcze.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Jak nowa płyta się prezentuje? Ktoś słuchał?
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Słyszałem z niej jeden utwór i tak raczej średnio mi przypadł do gustu. Poza tym spotkałem się z opinią że gorsza jest od poprzedniczki.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Ja na razie znam tylko singlowe "Fantasmagorie" i coś czuję, że całość usłyszę dopiero na którymś z koncertów. Na pewno na festiwalu reggae na początku sierpnia, gdy mają wystąpić w mojej okolicy.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Wczoraj, chyba po 1,5 roku słyszałem Akurat na żywo, zagrali kilka nowych kawałków. Krótko mówiąc - dla mnie tragedia. Zupełnie się nie sprawdzają, nie porywają, nie chwytają. Kiedy je zagrali przestrzeń pod sceną robiła się dziwnie pusta, by nie było centymetra miejsca, gdy grali "Hahahaczyk", czy inne hity z "Pomarańczy". Chyba nie jestem sam w swojej opinii. Tak naprawdę z nowości podobały mi się tylko "Fantasmagorie".
Już wcześniej nie miałem ochoty słuchać nowej płyty, ale teraz tymbardziej po nią nie sięgnę.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Tak, o festiwalu. Moim zdaniem źle, ale ja teraz już mało słucham takiej muzyki, może dlatego już mnie nie ruszyli.
Grają teraz jakoś dziwnie ;/.
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
słuchałam ostatnio albumu fantasmagorie i ogólnie jest ok. odpisujcie jakie macie albumy i czy wogóle ktoś na tym forum lubi happysad?
nuśka
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
przypuszczam ze watpie, nie to forum
zaraz zostaniesz zapewne zjechana
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
kurwa nastepny pokemon albo prowokacja
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Zespół znany mi od bardzo niedawna i w sumie tylko w kilku piosenkach.. ale za: "Lubię mówić z Tobą" oddałabym wszystko (no prawie)
"..zaniemogły ze strachu, zagoniły się w szaleństwie, myśli złożone, marzenia bezsenne.. Lekko pozacierały się, granice między dobrem a złem..w każdą stronę, rozbiegły się znaki jak psy...."