06-04-2006, 05:31 PM
Valhalla napisał(a):znaczy się idziesz na dziwki:>?KelThuz napisał(a):WAGNER kurwao, a na wagnera niedlugo ide

Valhalla napisał(a):znaczy się idziesz na dziwki:>?KelThuz napisał(a):WAGNER kurwao, a na wagnera niedlugo ide
Valhalla napisał(a):jako, ze nigdy nie mialam kaca, hehe, ciezko stwierdzic ;P
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:Przyjedź do nas, to będziesz miałaNie inaczej
Valhalla napisał(a):przekonacie sie, jak przyjadeSię na Górnym Śląsku przekonają, że najtwardsza jest Valhalla i że jej nic nie rusza![]()
![]()
![]()
balzac napisał(a):Valhalla napisał(a):przekonacie sie, jak przyjadeSię na Górnym Śląsku przekonają, że najtwardsza jest Valhalla i że jej nic nie rusza![]()
![]()
![]()
. Dlatego nie ma kaca.
hock:
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:Ja też poza śląskiem moge wypić dwa razy więcejspróbuj pod tężniami
Cytat:Na kurwiów jak juzKurwiów czyli? To chyba dośc niejednoznaczne pojecie. Taki pan na tym forum go nadużywa.
Tomash napisał(a):Poza tym górny śląsk ma to do siebie, że często ludzie z innych części kraju padają po paru piwkach - powietrze
Krzychun napisał(a):Z tego co mi wiadomo, Sosnowiec jest uznawany za największe kurestwo na Śląsku, więc nie bardzo trafiłeś z tym porównaniemTomash napisał(a):Poza tym górny śląsk ma to do siebie, że często ludzie z innych części kraju padają po paru piwkach - powietrze
J-no to "historycznie" malopolska ale powietrze mamy jak w Sosnowcu
Cytat:Z tego co mi wiadomo, Sosnowiec jest uznawany za największe kurestwo na Śląsku, więc nie bardzo trafiłeś z tym porównaniem
warsadal napisał(a):Z tego co mi wiadomo, Sosnowiec jest uznawany za największe kurestwo na Śląsku, więc nie bardzo trafiłeś z tym porównaniem