• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Widzę, że wszystkie wypowiedzi są zgodne co do finału Big Grin No i ja muszę się dołączyć Big Grin Innego finału nie wyobrażam sobie Big Grin Choć piłka lubi platać figle i już nie raz nas zaskakiwała Big Grin
Odpowiedz

Cytat:Ja widze finał Barcelona - Arsenal...i oczywiście wygrywa Barcelona
Nie inaczej.
Odpowiedz

Chuja tam Barcelona. Teraz kibicowac moge jedynie Villarreal Big Grin
Odpowiedz

KILL !!! Big Grin Nie inaczej. Widze, że życie ci nie miłe Wink
Odpowiedz

Cytat:Chuja tam Barcelona.
Podpadłeś
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Cytat:Jestem kibicem Juventusu praktycznie od zawsze
Kurwa,nie rozumiem,naprawde nie rozumiem,jak mozna być kibicem jakiejkolwiek włoskiej druzyny.To najnudniejsza liga na świecie.Bez dwóch zdań.Przypomnijcie sobie najnudniejszy finał wszechczasów LM sprzed lat 3-ch - o ile dobrze pamiętam.Kto w nim grał?Dwie makaroniarskie druzyny.Dlatego cieszyć się należy,iż z trzech włoskich druzyn,dwie odpadły,to dobrze wrózy półfinałom i finałowi.Milan w zasadzie tez powinien odpaść,sądzę jednak że w konfrontacji z Barcą polegnie...
Nawiasem mówiąc,możliwy jest finał hiszpanski.

Oj, nie każdemu się musi podobać, włoska piłka nie jest tak efektowna jak hiszpańsk, ale oglądałem już dużo meczy Serie A i na brak emocji jakoś nie narzekam.
bring it on
Odpowiedz

Cytat: oglądałem już dużo meczy Serie A i na brak emocji jakoś nie narzekam.
Ja się dałęm parę razy kumplowi-fanowi Milanu-parę razy zaciągnąc do pubu na oglądanie meczów Serie A i zgadnij jakimi wynikami się kończyły te mecze?
Od razu odpowiem:tylko raz 1-0.
Pozostałe - 0:0
Wolę juz nawet mecze bundesligi...
Odpowiedz

tak sobie myślę ,że każdy jest pewny awansu Arsenalu i nie wiem czy nie zlekceważą Villarealu(na który w tym meczu liczę Big Grin)..tak samo był z Benficą spisywaną od razy na straty w meczu z Barceloną...mimo wygranej,nie było tak łatwo jak wszyscy się spodziewali(fatalna skuteczność to inna sprawa)...Więc nie spisywał bym Villarealu na straty ..chociaż przy świetnej dyspozycji Arsenalu(która zakończy się w meczu z MU) sam nie wiem...
aha i pytanie...czy w półfinale są rewanże i kiedy pierwszy mecz ??
Odpowiedz

To fakt, Barca ku mojemu ździwieniu zagrała słaby mecz. Przypuszczam, że chyba lekko zlekceważyli Benfice i z tąd wyszła taka gra, ale wygrali i to jest najważniejsze Big Grin
Co do półfinałów, to bedą rewanże. A co do meczy, to jeśli się nie myle, to teraz będzie tygodniowa przerwa. Więc mecze mogą być na drugi tydzień.
Odpowiedz

Ale z Milanem zagra Messi Big Grin....Jeszcze tylko Xavi i będzie komplet
Odpowiedz

Nie wiem, czyście ją widzieli:
MISS LECHA POZNAŃ

[Obrazek: 37.jpg]

[Obrazek: 38.jpg]

[Obrazek: 14.jpg]

Wybór mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, gdyż jak łatwo się domyślić jej konkurentkami były prawie same blachary, utlenione blondynki z naturalną opalenizną prosto z solarium, które jednak debilom bez gustu i poczucia estetyki się podobają :). A tu proszę, miła niespodzianka, wybrali śliczną dziewcznę, no może troche zbyt chudą, ale buzię ma suodką :)
Odpowiedz

śliczna Smile bardzo delikatna taka Smile

no Zagłębie wygrało 2-0, Korona tyż z tym że 1-0, ale kiedy Piechna się przebudzi??

wracając do Lecha, to mam nadzieje, że sprawią jakąś niespodziankę i wygrają z Wisłą. Za to Lech II dostał z CKS-em 2-0 Smile
Odpowiedz

^ No ba ;] Widzę, że znasz się na rzeczy ;]

Wracając do spraw piłkarskich: mecz z Wisłą, będzie dla Lech b.trudny. Nastroje w drużynie po Płocku są fatalne, bo obiektywnie to trzebaby wywalić całą obronę :/

EDiT:
Madafaka..

[Obrazek: 16.jpg]

[Obrazek: 3.jpg]
Odpowiedz

http://sport.onet.pl/1303579,wiadomosci.html
to dla mnie już Euro w Polsce może nie być...
Odpowiedz

nosz to są jakieś jaja! mamy jeden jedyny gotowy stadion, i on odpada, no prosze was Mad warszawskie cwele. Ręce opadają...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości