04-06-2006, 03:52 PM
Widzę, że wszystkie wypowiedzi są zgodne co do finału
No i ja muszę się dołączyć
Innego finału nie wyobrażam sobie
Choć piłka lubi platać figle i już nie raz nas zaskakiwała

Cytat:Ja widze finał Barcelona - Arsenal...i oczywiście wygrywa BarcelonaNie inaczej.
Cytat:Chuja tam Barcelona.Podpadłeś
R_amze_S napisał(a):Cytat:Jestem kibicem Juventusu praktycznie od zawszeKurwa,nie rozumiem,naprawde nie rozumiem,jak mozna być kibicem jakiejkolwiek włoskiej druzyny.To najnudniejsza liga na świecie.Bez dwóch zdań.Przypomnijcie sobie najnudniejszy finał wszechczasów LM sprzed lat 3-ch - o ile dobrze pamiętam.Kto w nim grał?Dwie makaroniarskie druzyny.Dlatego cieszyć się należy,iż z trzech włoskich druzyn,dwie odpadły,to dobrze wrózy półfinałom i finałowi.Milan w zasadzie tez powinien odpaść,sądzę jednak że w konfrontacji z Barcą polegnie...
Nawiasem mówiąc,możliwy jest finał hiszpanski.
Cytat: oglądałem już dużo meczy Serie A i na brak emocji jakoś nie narzekam.Ja się dałęm parę razy kumplowi-fanowi Milanu-parę razy zaciągnąc do pubu na oglądanie meczów Serie A i zgadnij jakimi wynikami się kończyły te mecze?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo