02-03-2006, 07:40 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Kelthuz, a macie zamiar zawitac kiedys jeszcze do Skarzyska?
jak nas ktos zaprosi to tak
![[Obrazek: sbo3s4.jpg]](http://i38.tinypic.com/sbo3s4.jpg)
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Kelthuz, a macie zamiar zawitac kiedys jeszcze do Skarzyska?
Rumian napisał(a):a moglbys powiedziec jeszcze co z tym Waszym wydawnictwem? moze jakaś konkretniejsza data?
Szyszak napisał(a):Jest jakas szansa na koncert gdzies na pomomorzu, najlepiej w Gdansku?
Szyszak napisał(a):Klub i sprzet to nie problem, a 1000zl... Hmm...
Scully napisał(a):^ Kolejny dowód, który sprawia, że wyglądasz mi na rasowego geja.
XdkyX napisał(a):Przykro ci ze nie jest czy przykro ci ze go znasz?Scully napisał(a):^ Kolejny dowód, który sprawia, że wyglądasz mi na rasowego geja.
przykro mi, nie jest, znam go
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Rozni sie czyms rasowy od nierasowego, moja droga?
R_amze_S napisał(a):XdkyX napisał(a):Przykro ci ze nie jest czy przykro ci ze go znasz?Scully napisał(a):^ Kolejny dowód, który sprawia, że wyglądasz mi na rasowego geja.
R_amze_S napisał(a):XdkyX napisał(a):Przykro ci ze nie jest czy przykro ci ze go znasz?Scully napisał(a):^ Kolejny dowód, który sprawia, że wyglądasz mi na rasowego geja.