09-19-2005, 06:02 PM
Zakładam temat o jednym z moich ulubionych ostatnio zespołów. Znacie? Lubicie? Mnie się strasznie ich muza podoba
Szkoda, że nie mają żadnej stronki w necie. A może mają, a ja nie znalałam nic?
Piszcie co sądzicie

Cytat:Czego się boicie przecież możecie być z nami
Bramy otwarte, gówno warte
My eozpierdalamy bramy
My jesteśmy punkowcami
punk nie umarł
punk olewa system
olewaj system
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
XdkyX napisał(a):to sa ci zawodowcy od "czy moge Ci zaproponowac dziewczyno kaszanke i wino?"Szczerze mówiąc nie słyszałam czegoś takiego
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Właśnie pare dni temu nakładem Tomash records ukazała się płyta z zapisem koncertu z Jarocina, i o dziwo na żywo dawali rade znacznie lepiej niż w studiu, jestem zmuszony zwrócić honorOi, a orientujesz się w cenie?