• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ? Big Grin
Odpowiedz

chcialabym miec taki problem ;D
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ? Big Grin
Przystawiasz mikrofon do głośnika i nagrywasz Confusedhock:
Odpowiedz

Val, może to ci się przyda:
http://free.polbox.pl/t/tomx1/#NOWOŚCI
Masz tam unię europejską, a poniżej ekonomię.
Odpowiedz

hihi Big Grin

wbrew pozorom mój problem dopiero nadejdzie, juz od poniedziałku sie zacznie matma i mikroekonomia, a w poniedziałek za tydzień mam jeden dzień zeby sie nauczyc prawa gospodarczego i cywilnego - oj bedzie przejebane Big Grin
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):
Kamil-Reloaded napisał(a):Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ? Big Grin
Przystawiasz mikrofon do głośnika i nagrywasz Confusedhock:

tak i potem odsłucham sobie jakieś pierdy Tongue
Odpowiedz

^
^
dzieki, dzieki.
Odpowiedz

soundforge ma opcje taka chyba. a jak nie to windows ma tkiego najbardziej podstawowego playera gdzies schowanego co nagrywa wszystko co jest odgrywane na kompie..
Odpowiedz

kurde, na radyjkach mozna całkiem fajnej muzy posłuchac, której nie ma w necie Smile
Odpowiedz

Polecam Eskę w soboty wieczorem. Jakiś czas temu za konsoletą był sam dj z Ministry of Sound Confusedhock:
Odpowiedz

naajlepsza i tak byla rozglosnia/radiostacja. tyle tematycznych audycji ze nie mozna narzekac naprawde. teraz to nic w sumie. bis lipa bo pop a trojka lipa bo za duzo indie Wink
Odpowiedz

kiedys wszystko było fajne, dzisiaj nawet MTV jest chujowe

o kurwa, własnie słucham Poison w wykonaniu Tarji Turunen Big Grin
Odpowiedz

jebnij mi ktos prosze.
Odpowiedz

ale teraz masz net, ktory wynagradza wszystko. odpalasz slsk i masz plyty z limitem do 10 na wyciagniecie reki.
Odpowiedz

pisząc slsk miałes na mysli soulseek'a ? Tongue a z tym netem to faktycznie, gdyby nie on to byłoby przejebane Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości