- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
z tego co widze to obie druzny graja bardzo dobrze - mecz oglnie zaciety z szybkimi atakami i kontrami
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Piekny mecz ale szkoda ze ManU nie wygral xD
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
wątpie by kto kolwiek zagroźił w tym sezonie Chelsea....MU nie było głośno o żadnych wzmocnieniach.....trzeba polegać na wychowankach...mimo to niektórzy już dziadieją i przeydałoby się zastępstwo....
Jeżeli chodzi o podsumowanie :
Odkrycie (Polska) Piechna(niestety zbyt późno) Kuszczak zespół Korona
Najlepszy zespół....hmmmm Barcelona ??
Najlepszy piłkarz...nie wiem...
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Też oglądałem ten mecz wczoraj i bardzo mi się podobał mimo, że nie przepadam za angielskim futbolem. A co do zakupów MU to powiem, że tam poza nowymi zawodnikami, przydałby sie nowy trener. Temu zespoowi potrzebny jest człowiek, który wprowadzi coś nowego i świeżego w treningach, co przyniosłoby efekt w meczach.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
jestem ciekaw co by się stało po zmianie trenera.....na pewno nie było by efektów odrazu....ale puki co niech zostanie freguson jescze nie jest przecierz tak źle
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Ludzie,toć Ferguson juz 20 lat trenuje MU,odkąd sięgam pamięcia,klub ten kojarzy się niezmiennie z jego osobą.Chyba wystarczy.Od jakiegoś czasu zespoł nie odnosi większych sukcesów i wydaje sie ,ze za kadencji pana F.juz nie odniesie.Przyznać trzeba ,ze facet sporo dla klubu zrobił ,i owszem,ale chyba czas mu już podziękować.Czas na "swieżą krew" na ławce trenerskiej MU.
Mówię to jako człowiek który nie jest sympatykiem tej druzyny,ale takie są moje odczucia.
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
^ mnie juz zaden zakup do Królewskich nie zdziwi - wiec czy Cassano czy Franek Dolas mnie to lotto heh

bo oczywiste jest to ze same gwiazdy (piłkarze) meczu nie wygrają tylko zespoł. No ale zobaczymy w lutym jak sie bedzie prezentować Liga Mistrzów.
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
I dlatego 2-ga zasada kazdego STSowca brzmi: 'Nie bedziesz obstawial wewnatrzpanstwowych meczow pcharowych, albo pieniadze swe stracisz..'
Btw: Czy mi sie zdaje, czy Boruc nie puscil jeszcze zadnego karnego w Celticu?
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
wydaje mi się ,że tak ale pewnoście nie mam...