- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Ale ty jesteś kretynie tępy! Ile do kurwy nędzy się płaci na szkoły w podatkach. A jeszcze nieraz trzeba tu i ówdzie 'posmarować'. Spierdalaj, bo już zaczynam wierzyc, ze specjalnie z siebie kretyna robisz.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Przynajmniej każdy, ocierający się o polityke
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 206
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Myślę, że każdy ma prawo do własnych przekonać i poglądów więc nie mam nic do homoseksualistów. Jednak uważam, że publiczne manifestowanie tego jest zbędne, zakłóca tylko porządek w mieście i powoduje różne rozróby, itp. Mimo to jeśli prezydent miasta zgodził się na Paradę Normalności to powinien i na Równości, albo idą obydwie, albożadna. Nic dziwnego, że miejszości seksualne czują się dyskryminowane.
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Nie mialam nic do gejowsko-lesbijskich manifestacji dopoki na jedna z nich nie trafilam. Z parada rownosci nie mialo to wiele wspolnego, dla hetero byla to fajna biba i okazja do tego by zobaczyc np. wypindrzonego niggera ktory zapierdolil slimaka ze spasionym starym bialasem; ewentualnie najebac sie, zarzygac i zasnac na trawniku. Sami zainteresowani za to tancowali na amfie pod napierdalajaca oczojebnymi laserami i mozgojebna techno-technojazda scena. W sumie wszyscy zadowoleni, ale mnie jakos to nie przekonalo.
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
a ty z iloma zapierdoliłaś ślimaka? no i po ilu winach?
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
zanim mu odpowiesz Keesha, daj chłopakowi czas żeby zdążył skoczyć po parę papierowych ręczników
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Wiem ze zalujesz, ze cie tam nie bylo, ale na to nic juz nie poradze. Moze bez parady znajdzie sie taki ktory na ciebie poleci, moze cie nawet wydyma jak ladnie poprosisz.
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
ulala, jakie pazurki! Chyba w tle leciała jakaś ostra piosenka Nirvany, gdy to pisałaś, nieprawdaz?
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia