• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

http://sport.onet.pl/1213797,wiadomosci.html

I co Wy na to? Big Grin
Barça es más que un club
Odpowiedz

i bardzo git 2 najlepsze druzyny w 1\8 bedzie ciekawie
Odpowiedz

Ee, ciekawe sa jeszcze:
Real Madryt (Hiszpania) - Arsenal Londyn (Anglia)
Bayern Monachium (Niemcy) - AC Milan (Włochy)
Ajax Amsterdam (Holandia) - Inter Mediolan (Włochy)

Przynajmniej, imho.
Odpowiedz

Z tych, ktore wymieniles, ciekawy bedzie tylko Real - Arsenal.
Barça es más que un club
Odpowiedz

Mam nadzieje że Ajax rozpieprzy makaroniarzy, już czas na powrót wielkiego Ajaxu Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ZenithalMan napisał(a):Z tych, ktore wymieniles, ciekawy bedzie tylko Real - Arsenal.

Wlasnie, jak dla mnie to nie :) Ale przeciez o gustach sie nie dyskutuje ;)

Tomash: jestem Za ;)
Odpowiedz

Wlasnie ze sie dyskutuje Wink

A tu macie ankiete: http://sport.interia.pl/ankieta?kategori...kieta=7600
Barça es más que un club
Odpowiedz

To te pedałki z REalu ptzeszły do 1/8? Jak się dorywczo ogląda, to się potem dziwi niepomiernie.

A mecz Chelsea- Barca to hicior murowany, miejmy nadzieję, ze tym razem nie bedzie sędzia pomagał Anglikom..
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Tomash: jestem Za Wink

no Smile

W "młodości" miałem nawet oryginalną kupioną na targowisku koszulkę z numerem "10" i napisem "Litmanen" to były czasy Rolleyes
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

moim skromnym zdaniem układ po losowaniu jest dosc kiepski bo na starcie odpadają albo barca albo czelsi albo milan albo bayern czyli jakby nie patrzec 4 kandydatów do fianłu. natomiast szanse mają przesc słabsze zespoły... no ale cóz w 1/4 juz tak wesoło dla nich nie bedzie...

najciekawsze mecze to wyzej wspomniane no i real z arsenalem...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):To te pedałki z REalu ptzeszły do 1/8?

Watch ya mouth, ho.. ;[

Cytat:moim skromnym zdaniem układ po losowaniu jest dosc kiepski bo na starcie odpadają[...]albo milan albo bayern

Ale to jest wlasnie ogromny plus tego rozstawienia.. Obie druzyny graja obrzydliwa pilke i im mniej takich druzyn bedzie w nastepnej rundzie- tym lepiej..

A co do najciekawszych meczow:
1.Real - Arsenal - Calkiem niezle losowanie dla Realu.. Arsenal jest od dluzszego czasu w kryzysie, w pucharach gra tak jak Hiszpania w MS oraz ME i jest obecnie najslabsza z 'wielkich'.. Z drugiej strony wolalbym wpasc na Rangersow..
2. Chelsea - Barca - Kibicowal bede Barcelonie, bo to z nimi Real ma sie zmierzyc w finale.. Smile Pozatym Barca gra ladna pilke, a Czelsi- nie..
3. Werder - Juve
4. PSV - Lyon - Lyon jest murowanym faworytem, ale i tak na pewno dwumecz bedzie bardzo ciekawy..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Kibicowal bede Barcelonie, bo to z nimi Real ma sie zmierzyc w finale.. Smile

Juz od dawna o tym mowie i mam nadzieje, ze tak tez sie stanie Smile ale najpierw Real musi przejsc Arsenal, a to wcale nie bedzie takie latwe Wink
Barça es más que un club
Odpowiedz

Arsenal pokaże REalowi, jak się w piłke gra, tak, jak już to zrobił Olimpic, coś tak czuję.

A Milan nie gra wcale najbrzydszej piłki, acz BAyern faktycznie nudną, jak lekcje chemii.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):A Milan nie gra wcale najbrzydszej piłki

Nie? Rolleyes Toz nawet Chelsea i Bayern ladniej pilke kopia.. Milan od lat jest slusznie uznawany za najbrzydziej grajaca wloska druzyne, a ichniejsza liga za najbardziej defensywna w Europie..

Cytat:Arsenal pokaże REalowi, jak się w piłke gra, tak, jak już to zrobił Olimpic, coś tak czuję.

Nie bierzesz pod uwage tego (albo o tym nie wiesz), ze w Realu bardzo duzo sie zmienilo od tamtego spotkania..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

stało się......http://sport.onet.pl/1214578,wiadomosci.html
.....
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości