• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

QUIZ FORUMOWY!

Szmaragd bazyliszka
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Szmaragd bazyliszka
Jawohl!
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Może być pytanie w czwartek? teraz nie jestem w stanie myśleć(8 godzin na uczelni + 5 godzin nauki to zło), a jutro chyba mnie wcale nie będzie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Jednak dzisiaj, czego by tu Acrid nie odpowiedział Laughing.....mam!: kto śpiewa gościnnie(w tle) w utworze Ugly Kid Joe "God Damn Devil"

HA! Big Grin
Odpowiedz

Rob Halford oczywiście ;P
Odpowiedz

no ba Big Grin Słuchało się UKJ, co? Big GrinBig Grin
Odpowiedz

Tomash napisał(a):no ba Big Grin Słuchało się UKJ, co? Big GrinBig Grin
Jeden z pierwszych rockowych zespołów, jakie polubiłem Smile
-----------------------------
W trakcie nagrań na składankę Metal Massacre w 1982 roku, panowie z Metalliki przygotowali 3 utwory: Hit The Lights, Killing Time Sweet Savages i Let It Loose Savage. Lars łoił w gary, James obsługiwał gitary, bas, i śpiew. W ostatniej chwili dokoptowano jednak gitarzystę, który dograł wszystkie solówki.

Kto to taki? Tongue
Odpowiedz

Lloyd Grant niejaki
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Lloyd Grant niejaki
Dobrze Smile
Odpowiedz

Ron McGovney ?
Odpowiedz

Z serii banalnych:

Na płycie Motorhead pt. "March or die" znajduje się cover pewnego muzyka. Co to za muzyk, jaki to utwór i jaki był PIERWSZY zespół tego muzyka
Odpowiedz

Dobra, moze i banalne,.. ale i tak mam watpliwosci ;D

Ozzy Osbourne, I Ain't No Nice Guy, "The Black Panthers"

? ;)
Odpowiedz

NIE!!!

Laughing

EDIT: Tzn też, ale nie o to mnie chodzi Big Grin Żeby uściślić: ten gość to gitarzysta
Odpowiedz

Slash - You Better Run - Road Crew? Smile
Odpowiedz

To pytanie po prostu jest pelne niewiadomych, bo zle skonstruowane i tu Cie mam! ;P

Albo ja omylnie je rozumiem, no ale coz ;P

Ted Nugent, Cat Scratch Fever, Amboy Dukes?

Jak jebniesz, ze chodzi o Slasha to sie zdenerwuje ;P
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości