10-30-2005, 07:18 PM
Angel of death napisał(a):to jest odpowiedz pytająca.. sam sobie na to pytanie odpowiedz... nie chce ci mowić tego co mozesz w latwy sposób zauwazycNic nie zauwazylem,oświeć mnie,może uda ci sie mnie nawrócić
Angel of death napisał(a):to jest odpowiedz pytająca.. sam sobie na to pytanie odpowiedz... nie chce ci mowić tego co mozesz w latwy sposób zauwazycNic nie zauwazylem,oświeć mnie,może uda ci sie mnie nawrócić
Angel of death napisał(a):wiesz, nie wiem jak ci to powiedziec... nie bede cie nawracac na forum. bo odrazu mnie za jakiegos szamana uznają.. jak chcesz sie nawrócic idź do koscioła i posłuchaj ewangelii i kazaniaChodzilem,sluchalem i dlatego przestalem wierzyć
Angel of death napisał(a):ale jak... do kosciola nie pojdziesz, siłą nie omge, moimi przekonaniami tez nie (bede uznawana za posmiewisko forum)... zaproponuj cos... moze terapia wstrząsowaPowal mnie siłą swoich argumentów![]()
R_amze_S napisał(a):Angel of death napisał(a):ale jak... do kosciola nie pojdziesz, siłą nie omge, moimi przekonaniami tez nie (bede uznawana za posmiewisko forum)... zaproponuj cos... moze terapia wstrząsowaPowal mnie siłą swoich argumentów![]()
Prisca napisał(a):Taki juz jestem - zimny drańR_amze_S napisał(a):Angel of death napisał(a):ale jak... do kosciola nie pojdziesz, siłą nie omge, moimi przekonaniami tez nie (bede uznawana za posmiewisko forum)... zaproponuj cos... moze terapia wstrząsowaPowal mnie siłą swoich argumentów![]()
Ej Ramzes... ja się już nawróciłam, to jak bum cyk konik. A Ty niczym Tomasz niewierny. (:
Krzychun napisał(a):heh ja tam w boga wierze..co mam dostracenia.A ile do zyskania! do kosciolola chodze rzadko bo mi sie nie chce w niedziele wczesnie wstawac.A do bierzmowania pojde...jakas kase zgarne