09-29-2005, 09:14 PM
A co mam płakać? Bo chyba tylko to zostaje patrząc na wyczyny naszych kopaczy .Zresztą europejskie puchary przez nieobecnosc polskich druzyn tylko moga zyskac;/
9iT3Ku5 napisał(a):Widze, że wielki fan MU... to się o coś spytam. Często jak widze Manchester w CL, bo Premiership nie oglądam, to jeśli van Nistelrooy dostaje piłke sam na sam to często... łapie poślizg (chociażby wczoraj) nie wiem dlaczegoCo do Van Nistelrooy'a się nie zgodzę - bodaj 43 bramki w LM chyba są wystarczającą rekomendacją? ;P Jeśli zapomnieć o poprzednim sezonie, to w każdym pełnił kluczową rolę jeśli chodzi o ostateczne wyniki na koniec sezonu.. Myśle, że jest troche przereklamowany. Jest dobry (strzał w poprzeczke z Benefica był pierwsza klasa), ale nie wspaniały(przynajmniej dla mnie).
Troche mi też Ronaldo w tej drużynie nie pasuje, za wielki owner z niego. A jaka jest Twoja opinia ?
R_amze_S napisał(a):Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.
Tim napisał(a):I opaleniznę ma ładną.Prosto z solariumR_amze_S napisał(a):Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.
Pedał, nie pedał. Piłke kopać potrafi
Kamael napisał(a):Dżem, Ty się nie oburzaj, bo taka prawda ;P. Przecież to, że Real w lecie starał się o Ronaldo (a nie wiem czy czasem ciągle coś się w tej sprawie nie dzieje, bo chyba Portugalczyk nie śpieszy się z przedłużeniem kontraktu) mówi samo za siebie ; ). Tam się nadaje. Nie kryjmy faktu, że w drużynie Królewskich takie gwiazdorstwo jest w cenie.
Cytat:Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.
Tim napisał(a):R_amze_S napisał(a):Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.
Pedał, nie pedał. Piłke kopać potrafi
warsadal napisał(a):WJeszcze w tym sezonie moze sie udać,za dwa lata juz beda tylko trzy nasze zespoły w europejskich pucharach
powoli zaczynam wierzyć w europejskie puchary
R_amze_S napisał(a):Sugerujesz, że nie stać nas na 3 miejsce w lidze?warsadal napisał(a):WJeszcze w tym sezonie moze sie udać,za dwa lata juz beda tylko trzy nasze zespoły w europejskich pucharach
powoli zaczynam wierzyć w europejskie puchary