09-13-2005, 10:10 AM
Necro Desecrator napisał(a):Gdzie dostrzegasz u mnie symptomy charakterystyczne dla ,,twardziela" ? Prosiłbym o podanie twojej definicji tego określenia,bo na moje oko ,to do mojej skromnej osoby bardziej pasują takie słowa jak ,,cham" , ,,prostak" , ,,gbur" itp.Wiesz slonko do czego uzywa sie cudzyslowiu? Wlasnie po to go uzylam, gdyz uzyte przeze mnie slowo twardziel nie oznacza tego co mogloby sie zdawac. Uwazam, ze perfidnie przesadzasz i a priori jestes przerostem formy nad trescia, a do tego szorstkim (dokladnie tak) czlowiekiem z zawezonymi horyzontami, ktory slepo wierzy, ze to co prawi jest jedyne i sluszne. I wlasnie tu sie mylisz, a Twoje (praktycznie co post) wywyzszanie sie jest chyba jedynie proba dowartosciowania sie. Jestem bardzo ciekawa czy 'na zywo' jestes tak samo mocny w gebie. Ostatnie doswiadczenia nauczyly mnie, ze niestety wiekszosc ludzi takich jak Ty jest mocnych w gebie jedynie przy uzyciu klawiatury. Ale co tam nikt przeciez nie wie jak wygladasz, gdzie mieszkasz i czym sie zajmujesz wiec mozesz sobie na to pozwolic, nieprawdaz?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me