• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

QUIZ FORUMOWY!

wiec jeszcze raz:potwierdzam, owszem, prawidlowa odpowiedz, tak, dobra odpowiedz etc.?kapiszi Angry
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Kapisz kapisz, spokojnie. Smile

Wydaje mi się, że ta zagadka będzie prościutka do odgadnięcia.
Ta brazylijska horda nagrała 2 albumy. Ich gitarzysta udziela się (albo udzielał, nie jestem na bieżąco Sad ) w innej załodze z wymienionego kraju penetrującej podobne rejony muzyczne.
Jaka to kapela, jak nazywa się gitarzysta i jak nazywa się "ta druga" kapela?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

to bardzo rozlegly temat, mozna pod to podpasowac dziesiatki zespolow, ja juz nzlazlem kilka.

moze jakas podpowiedz, naprowadznie...
Odpowiedz

Może mi się wydaje, ale w tym kłizie liczy sie praktycznie tylko dobra umiejętność posługiwania się www.google.pl Wink ...bo chyba mało kto(nikt?) ma takie informacje w głowie.
Odpowiedz

Cóż, gannon, masz niestety dużo racji.
Ale założeniem tematu chyba powinno być, aby nie każdy wiedział i żeby się ludziska pomęczyli. A że większość skorzysta z google to trudno.
W ogóle co ja pieprzę? Jaka większość? Ruch w tym temacie jak na głównym skrzyżowaniu najgorszego pipidowia w Polsce. No ale nie o tym miało być...

Podpowiedź - "ta druga" kapela jest "rogata" w pewnym sensie.
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

po czesci to racja, dlatego najlepsze sa te, ktore ja zadaje Angry
Odpowiedz

moja propozycja :

ta kapela to Rebaellium, gitarzysta nazywa sie Fabiano Penna Corręa a jego drugi zespol to Horned God.
kurcze, szukanie tych informacji przypominalo mi troche granie w notprona... Big Grin
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):po czesci to racja, dlatego najlepsze sa te, ktore ja zadaje

Phi, na moje pytanie jakos nikt nie odpowiedzial chociaz odpowiedz jest w necie.
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):moja propozycja :

ta kapela to Rebaellium, gitarzysta nazywa sie Fabiano Penna Corręa a jego drugi zespol to Horned God.
kurcze, szukanie tych informacji przypominalo mi troche granie w notprona... Big Grin

Tak, zgadza się.
A tak BTW: co to ten notpron?
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

notpron: http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=3095

a moje pytanie to:
W jakiej grupie Masami Akita gral na perkusji? (podpowiedz: nie chodzi o czas kiedy byl na studiach)

mysle ze nie powinno byc trudne, najwyzej sie wymysli nowe Smile
Odpowiedz

Strzelam Big Grin Rolleyes
Odp. Merzbow??
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):Strzelam Big Grin Rolleyes
Odp. Merzbow??

Merzbow to jego solowy projekt, gdzie nie uzywa instrumentow w "klasycznym" tego slowa znaczeniu
podpowiedz: ten zespol jest w pewnym sensie "potworny" Smile
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):
metallgirl napisał(a):Strzelam Big Grin Rolleyes
Odp. Merzbow??

Merzbow to jego solowy projekt, gdzie nie uzywa instrumentow w "klasycznym" tego slowa znaczeniu
podpowiedz: ten zespol jest w pewnym sensie "potworny" Smile
Pytanie za trudne :?
Nie moge znalesc odpowiedzi na google Laughing Crying or Very Sad Rolleyes Evil or Very Mad !!!!!
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Satanstornade (;
Odpowiedz

hmm... moze rzeczywiscie za bardzo skomplikowalem... Angry
zeby nie przedluzac proponuje zeby sprobowac jeszcze 3 razy a jak nikt nie zgadnie przekazac "zapytywanie" dalej.
bo przyznam ze wole sam szukac odpowiedzi niz czekac az ktos jej udzieli Smile

(Satanstornade to tytul albumu nagranego z Russellem Haswellem dla Warpa - numer katalogowy 666 Wink)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości