- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
- 0
kel idz se ponapierdalaj jakies pochwaly stali czy inne wypierdy tru metalu i nie zabieraj sie ani za punka ani za hc ani za honor bo wyszlo ci chujowo
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 443
- Liczba wątków:
- 14
- Reputacja:
- 0
DAje rade ale na przyszłość - do tego nie pasuje takie zawodzenie jak w Warrasze. A tekst też bym chetnie przeczytał, tak samo jak i lyric hymnu Słowian
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
- Liczba postów:
- 62
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
- 0
Kel, po pierwsze nie jestem lewakiem, po drugie po prostu Twoje poglądy narodowe są taką samą utopią (w najlepszym razie) jak lewackie, bo ostatecznie prowadzą do zniewolenia jednych ludzi (krajów, narodów, ras itp.) przez inne, jeśli to Ty będziesz zniewalał to może i ci będzie miło, ale potęga żadnego państwa nie jest trwała, bo władza się nie obejdzie bez krętactw, kłamstw i wyzysku, niezależnie od tego jaką opję reprezentuje.
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
- 0
Po prostu nie może zapomnieć tego pytania które zadawał sobie jako dziecko - dlaczego gdy budził się rano koło jego łóżeczka stały kapcie taty. Od tamtej pory wyładowuję swoją frustrację na "wrogu" i przyjmując pozę sztywniaka i srogiego woja ze stalowym odbytem.
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
- 0
hahaha, kolejny temat o Wszebądzie. Jakie to reaktywne! idźcie wszyscy w pizdu na myspace
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
- 0
majspejs to nie net, to prawdziwe zycie ziomek =]
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.