• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

piekni panowie :>

hier_kommt_die_sonne napisał(a):E tam, Elvis, pierdolisz Wink

Hehe. Smile Skąd wiesz, mądralo? Smile
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

GŁUPCY !!!

kazdy wie ze najwięcej kobiet ma żelazny jarl fenriz na swoim skrzydlatym drakkarze- nie tylko dbam o moja załoge ale równiez zapedzam ja do wioseł i gotowania przez co nigdy sie nie nudzi- podczas gdy wy toniecie w miernych marzeniach o dupie maryni i setkach kobiet na zwołanie- ja i moja setka kobiet stawiamy czoła nowym niebezpieczeństwom i super sie bawimy rozwalając czerepy naiwnym głupcom takim jak wy, hej ! Smile
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):GŁUPCY !!!

kazdy wie ze najwięcej kobiet ma żelazny jarl fenriz na swoim skrzydlatym drakkarze- nie tylko dbam o moja załoge ale równiez zapedzam ja do wioseł i gotowania przez co nigdy sie nie nudzi- podczas gdy wy toniecie w miernych marzeniach o dupie maryni i setkach kobiet na zwołanie- ja i moja setka kobiet stawiamy czoła nowym niebezpieczeństwom i super sie bawimy rozwalając czerepy naiwnym głupcom takim jak wy, hej ! Smile
o zapomnialam ze na uslugach wilka tez jestem Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy
ujawniles moja supertajna ksywe Crying or Very Sad
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy

A walczyliście z kurzymisiami? Confusedhock:
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

nie odpowiem na to dziwne pytanie gdyż po przejsciu naszej destrukcyjnej jarlowo-feministycznej armii zostaje tylko popiół i dym; jak zobaczysz morte popiół i dym to znaczy ze my tamtedy przeszlismy Laughing
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):nie odpowiem na to dziwne pytanie gdyż po przejsciu naszej destrukcyjnej jarlowo-feministycznej armii zostaje tylko popiół i dym; jak zobaczysz morte popiół i dym to znaczy ze my tamtedy przeszlismy Laughing

Ha! to byliście w kominku mojej babci? Smile
Albo czemu gasną zorze
Ten jedyny
Zna krainy
Odpowiedz

Ale było ostro Laughing Laughing Laughing Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Ty sie Amy nie ciesz bo tez zaliczasz sie w poczet mojej załogi Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

I'm a slave for you........ Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Ha Big Grin numery od 1 do 13 zajęte jeszcze 352 i można zaczynać losowanie Big Grin Big Grin Big Grin
Albo czemu gasną zorze
Ten jedyny
Zna krainy
Odpowiedz

a ja to co ? zapomniales ? Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):
a ja to co ? zapomniales ? Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
wilk jest niewdzieczny zapomnial o Tobie, o naszej niszczacej przechadzce po rynku i moim domu Sad
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
Hethell napisał(a):
wilk jest niewdzieczny zapomnial o Tobie, o naszej niszczacej przechadzce po rynku i moim domu Sad
Tak Hethell, taki właśnie jest wilk. Już ja go znam, doskonale go znam, zawsze taki był. Przejdź na naszą stronę, a zapewniamy Ci codziennie trzech prawiczków do zamordowania i wysysania krwi z tchawicy Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości