09-03-2005, 01:49 PM
hier_kommt_die_sonne napisał(a):E tam, Elvis, pierdolisz
Hehe.

Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
hier_kommt_die_sonne napisał(a):E tam, Elvis, pierdolisz
wilk_fenriz napisał(a):GŁUPCY !!!o zapomnialam ze na uslugach wilka tez jestem
kazdy wie ze najwięcej kobiet ma żelazny jarl fenriz na swoim skrzydlatym drakkarze- nie tylko dbam o moja załoge ale równiez zapedzam ja do wioseł i gotowania przez co nigdy sie nie nudzi- podczas gdy wy toniecie w miernych marzeniach o dupie maryni i setkach kobiet na zwołanie- ja i moja setka kobiet stawiamy czoła nowym niebezpieczeństwom i super sie bawimy rozwalając czerepy naiwnym głupcom takim jak wy, hej !
wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicyujawniles moja supertajna ksywe
wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy
wilk_fenriz napisał(a):nie odpowiem na to dziwne pytanie gdyż po przejsciu naszej destrukcyjnej jarlowo-feministycznej armii zostaje tylko popiół i dym; jak zobaczysz morte popiół i dym to znaczy ze my tamtedy przeszlismy
wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicya ja to co ? zapomniales ?
Hethell napisał(a):wilk jest niewdzieczny zapomnial o Tobie, o naszej niszczacej przechadzce po rynku i moim domuwilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicya ja to co ? zapomniales ?![]()
![]()
Valhalla napisał(a):Tak Hethell, taki właśnie jest wilk. Już ja go znam, doskonale go znam, zawsze taki był. Przejdź na naszą stronę, a zapewniamy Ci codziennie trzech prawiczków do zamordowania i wysysania krwi z tchawicyHethell napisał(a):wilk jest niewdzieczny zapomnial o Tobie, o naszej niszczacej przechadzce po rynku i moim domuwilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicya ja to co ? zapomniales ?![]()
![]()