• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?

mi siezbiera na placz kiedy
ogladam vive (np. u ciułany gecik bleach)
jak slucham broken amy lee
w obudwoch przybadkach albo z ziewania albo ze smeichu Angry
aganist the grain it's way Wink
Odpowiedz

Płakałem, tak... 2-3 razy, przy Connels- 74-75 to przez wspomnienia, związane z tym utworem, Round Here- Counting Crows, i Last Kiss, Pearl Jamu
bring it on
Odpowiedz

O nie, nigdy
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

No i niestety ostatnio do listy takich songów dołączył Yesterday... eh...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

a u mnie Lament Królów. Biedni jesteśmy na tym łez padole, nie?
Odpowiedz

super pytanie Angry ; kiedy miales pierwsza miesiaczke?jakiego kremu do golenia uzywa twoja stara?ludzie...
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Creed - My Sacrifice (do dziś sie jeszcze zdaża)
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Ajana napisał(a):Ja płakałam ze śmiechu jak słuchałam piosenki o Kulfonie.Miodzio.

Laughing

No ze śmiechu już prędzej...Ja śmiałam się do łez jak usłyszałam "Hallowed by my Name" w wykonaniu Kredek.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

maharet napisał(a):
Ajana napisał(a):Ja płakałam ze śmiechu jak słuchałam piosenki o Kulfonie.Miodzio.

Laughing

No ze śmiechu już prędzej...Ja śmiałam się do łez jak usłyszałam "Hallowed by my Name" w wykonaniu Kredek.

Posłuchajcie sobie "Bugs" Pearl Jam ;]
bring it on
Odpowiedz

maharet napisał(a):

Laughing

Hallowed be thy name.
Odpowiedz

Ja jak tego słuchałem to wyłem z rozpaczy. Do śmiechu mi nie było... Evil or Very Mad
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

maharet napisał(a):No ze śmiechu już prędzej...Ja śmiałam się do łez jak usłyszałam "Hallowed by my Name" w wykonaniu Kredek.
"Black Metal" bardziej zjebali
Odpowiedz

Scully napisał(a):a u mnie Lament Królów. Biedni jesteśmy na tym łez padole, nie?

Video do ,,LK" to KVLT TOTALNY!! Nie inaczej...

Ha,przyznam się ,że jak byłem gnojem to nie raz łzy cisnęły mi się do oczu podczas słuchania ballad ManOwaR. Szczególnie przy lirycznych fragmentach Achillesa,Master of the Wind(magia,kurva magia!) i przepotężnym,nieśmiertelnym ,,THE CROWN AND THE RING"(ten song to również największe ,,ciary" mojego żywota).

Scully napisał(a):
maharet napisał(a):No ze śmiechu już prędzej...Ja śmiałam się do łez jak usłyszałam "Hallowed by my Name" w wykonaniu Kredek.
"Black Metal" bardziej zjebali

Nie inaczej,najbardziej plugawa profanacja jaką znam.Kill & desecrate!
Odpowiedz

Co racja to racja- ciary przelatuja przy tej piesni niesamowicie. W polaczeniu z video daje to niezwykly efekt.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Wstyd się przyznać ale mało się nie popłakałam przy piosence Enji" May It Be"....... Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości