• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

------>>Eskalacja pedalstwa<<-------

Toki napisał(a):Coście sie tak dojebali Mad A zreszta to nie ja pisałem ten post jak większość tutaj więc piszcie co chececie JEBIE MNIE TO :!: :!:A jestem na tym forum bo mi sie nudzi całymi dniami i niekiedy czytam te wasze posty.

Nie rzutuje* tego kolesia

*nie wiem o czym on pierdoli
Odpowiedz

Największymi ciotami w historii metalu są "panowie" z Pretty boy floyd. Wspomniani wcześniej kolesie z Poison czy Cindarelli to przy nich prawdziwi ekstremiści. Co jeszcze... na pewno Hammerfall, SA, tego typu shity. Judas Priest na pewno nie, z jednym malutkim wyjątkiem: "turbo lover" Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:Hehe, nie skapowałeś, to pan o nicku "pedał forumowy" napisał, że "Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał".
A to co napisałem, to jest tylko mój wniosek.
Bo skoro pionierzy metalu są dla niego pedałami, to i cały metal też musi taki być.
A Black Sabbath jest dla mnie zajebiste

sory, rzeczywiście pomieszało mi się wszystko, zwracam honor.
No ale nadal nie rozumiem jak można uważać muzyke BS za "pedalską" . zaorać takie poglądy Mad
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Kudłaty_87 napisał(a):
Cytat:Hehe, nie skapowałeś, to pan o nicku "pedał forumowy" napisał, że "Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał".
A to co napisałem, to jest tylko mój wniosek.
Bo skoro pionierzy metalu są dla niego pedałami, to i cały metal też musi taki być.
A Black Sabbath jest dla mnie zajebiste

sory, rzeczywiście pomieszało mi się wszystko, zwracam honor.
No ale nadal nie rozumiem jak można uważać muzyke BS za "pedalską" . zaorać takie poglądy Mad

Generalnie to zaorać 98% wypowiedzi z tego tematu
Odpowiedz

Zaorać cały temat
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Zaorać cały temat

jak kurczaki nie czujecie klimatu towarzysza Necro Destroyer, to sie nie dziwić że dobry temat schodzi na psy!
Odpowiedz

Przecież każdy inaczej na to patrzy, dla jednych wasza ulubiona kapela będzie pedalska, dla innych będzie to wzór, przecież tak było jest i będzie, a wyzywanie innych userów, tylko i wyłącznie dlatego że mają inne zdanie świadczy jedynie o lukach w mózgu, i żeby nie było, to lubię posłuchać od czasu do czasu Manowar. Pedalskie jest IMHO 99% amerykańskiego emo.(tak wiem, to dział metalowy, my bad.)
bring it on
Odpowiedz

No nie. Muzyka MAnOwaR'a jest totalnie antypedalska, bo to czysta moc. Za to w większosci powerowego słodzenia wyczuwać pedalstwo na kilometr.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

mam juz tego dosyc do cholery po co ktos robi takie tematy ? zeby doprowadzic do kłotni ? to cale gadanie o pedalstwie jest tak dziecinne, gadacie tak zeby sie dowartosciowac ?, zeby odwrocic uwage od siebie ? polowa ludzi wypowiadajacych sie w tym temacie jest tak dojrzala emocjonalnie jak paczka zelek, cały ten temat przypomina mi rozmowe 11 latków
Cytat:chuj ci w dupe, a tobie dwa, wcale bo nie tobie 3 !
powiem wam tak szczerze Żal!
I jeszcze jedno, jakimi jestescie fanami ze nie widzicie wad swojej ukochanej kapeli, powiem wam jedno w wiekszosci przypadkow bycie fanem przeradza sie w bycie fanatykiem.
Odpowiedz

Spokojnie, co sie tak szczypiesz. To jest tylko forum.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):Spokojnie, co sie tak szczypiesz. To jest tylko forum.
forum dla 5 latków czy dorosłych ludzi ?
Odpowiedz

^ nie spodziewaj się po tym forum zbyt wiele, dorośli siedzą tu wyłącznie w celach rozrywkowych Angry, a średnia wieku traktujących je poważnie wynosi jakieś lat 14.
Odpowiedz

Scully napisał(a):^ nie spodziewaj się po tym forum zbyt wiele, dorośli siedzą tu wyłącznie w celach rozrywkowych Angry, a średnia wieku traktujących je poważnie wynosi jakieś lat 14.

prawda ale co sie dziwic ze pozniej jest co raz mniej dobrych userów
Odpowiedz

Scully napisał(a):^ nie spodziewaj się po tym forum zbyt wiele, dorośli siedzą tu wyłącznie w celach rozrywkowych Angry, a średnia wieku traktujących je poważnie wynosi jakieś lat 14.

Nie chce być wredny, ale od ilu miesięcy jesteś dorosła? Laughing to forum, wbrew pozorom nie różni się od innych, w internecie zawsze łatwo grać kozaka... a tu przynajmniej na postawione pytanie nie ma odpowiedzi typu "twój stary" co na niektórych forach jest chyba szczytem zajebistości - cóż, mnie to jakoś nie bawi.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

no, mnie też bawi Wink

jeszcze mi kilka miesięcy brakuje, ale nota bene zauważ, że ja traktuję je poważnie. :>

Twoja stara!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości