• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rhapsody Of Fire

Artur napisał(a):nie przepadam za rhapsody - jakies to wzniosle, sztuczne itd Wink

Sztuczne? Co Ty widzisz tam sztucznego - możesz rozwinąć ten wątek i uzasadnić swoją wypowiedź? A chociaż miałeś okazję wysłuchania przynajmniej dwóch płyt w całości by się na ten temat wypowiadać?

Mnie się podoba tworzona muzyka przez Rhapsody, jest dla mnie bardzo dobrze, różnorodnie skomponowana.
IMO Blind Guardian też sobie cenię.
Odpowiedz

Nivo napisał(a):większego gówna niż to rhapsody i blind guardian to żem jak żyje nie widział!

od BG prosze sie szanownie oddalic, natomiast z Rhapsody robcie co chcecie Big Grin
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):
Nivo napisał(a):większego gówna niż to rhapsody i blind guardian to żem jak żyje nie widział!

od BG prosze sie szanownie oddalic, natomiast z Rhapsody robcie co chcecie Big Grin

BG mozna nie lubic acz ich prace trza uszanowac, sam lubie ich posłuchac, po Therionie jeden z moich ulubionych zespołow Tongue a co do rhapsody ? "to na pal niech gnije"
Odpowiedz

Axel napisał(a):BG mozna nie lubic acz ich prace trza uszanowac, sam lubie ich posłuchac, po Therionie jeden z moich ulubionych zespołow Tongue a co do rhapsody ? "to na pal niech gnije"

przecież BG i Rhapsody grają niemal tak samo
Odpowiedz

a własnie nie jest roznica w muzyce i klimacie i co najwazniejsze Bg nie wygladaja jak pedały z włosami na trwała Big Grin
ale dobra o gustach sie nie dyskutuje my np lubimy bg ty lubisz co innego co mi sie nie musi podobac. ja np nie trawie hardcoru
Odpowiedz

Blind Guardian-fajny zespolik, lubie posluchac, duzo p2p2 ale jednak swój urok mają.
Rhapsody-IMO ścierwo, przesłodzone, zero mocy, typowy wiejski, pedalski "power metal".

tyle
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Lilith napisał(a):
Artur napisał(a):nie przepadam za rhapsody - jakies to wzniosle, sztuczne itd Wink

Sztuczne? Co Ty widzisz tam sztucznego - możesz rozwinąć ten wątek i uzasadnić swoją wypowiedź? A chociaż miałeś okazję wysłuchania przynajmniej dwóch płyt w całości by się na ten temat wypowiadać?

kolega Nevermore wyjasnil, uzyl wyrazow ktorych mi brakowalo - przeslodzone, wiejskie - To samo Stratovarius - ale nie o nim mowa tu. IMO! Nie ma sie co oburzac.

Nie przesluchalem dwoch, skonczylem na jednej.
zieeef...
Odpowiedz

jestescie jednym wielkim scierwem.Tyle 8)
Odpowiedz

Forum zespoliku jest ścierwowate.
Odpowiedz

Gorgi napisał(a):jestescie jednym wielkim scierwem.Tyle 8)
pan do nas pije ?
Odpowiedz

Cytat:jestescie jednym wielkim scierwem.Tyle

Nie wiem czeu, ale hegemon mode sprawia mi ostatnio wiele radości:

<hegemon88 mode>

Twoja stara, wielkie ścierwo, nie inaczej!

</hegemon88 mode>
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Return - wcale Ci się nie dziwię Smile

Rhapsody = kwintesencja wiochy i kiczu.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Gorgi napisał(a):jestescie jednym wielkim scierwem.Tyle 8)

Wypierdalaj na www.gejowo.pl tam jest miejsce dla spedalonych fanow rhapsody.

Nie inaczej!
Odpowiedz

Hmmm...bardzo melodyjny spiew, czasami wybrazam sobie rycerzy i bardow jak to spiewaja w swiecie fantasy ofkz...ale teledyskow nie polecam tym, ktorzy maja dobre zdanie o Rhasody. Tym co maja zle to ni nie zaszkodzi. Teledyski sa niestety-daremne..moze gdyby wiecej efektow specjalnych...bo tak to sa feeee.
Sad + (_)] = Smile
Sad + 5x(_)] = Rolleyes
Odpowiedz

Hehe, mam wszystkie płyty Rhapsody, a nawet jedną koszulkę. I co, jestem gejem? Wolę ich po stokroć od wszystkich deafowo/blekowych odkryć stulecia.
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz