07-08-2005, 10:01 PM
Hmm, a coś nie tak?:>
"All that's left to say is: Farewell"
warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szałJak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.Buduję zbroję
Kamael napisał(a):warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szałJak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.Buduję zbroję
A może tak zajmiemy się oprócz śmiesznych docenianiem postów mądrych? ;D W zamierzeniu Nevermore chyba i takie miał na myśli.
aXe Rose napisał(a):Proszę bardzoWy macie łatwiejsze zadanie ;D. Ja będę musiał się mocno natrudzić, żeby coś znaleźć ;D.ja się tu zajmuję głównie tropieniem ciętych ripost, parę innych osób wstawia texty wieśniackie
czyli wszystko dozwolone
aXe Rose napisał(a):Wiadomo. Na jego widok (naszego nowego kolegi - przyp. Scully) ogłaszamy tutaj..Post miesiąca ;P
Scully napisał(a):Nie wiem, skąd wziąłeś ten obrazek {jeśli sam go stworzyłeś, tym większy respektStworzyłem go ściągając z googli zdjęcie bachora, następnie doprawiając mu koszulkę i pieszczochę, dodając napis i renderując wszystko na czerwono. Wszystko w programie Corel Photo Paint}, ale autentycznie zakichałam się ze śmiechu...
na prezydenta! powtórzyć wybory mistera!
Cytat:Stworzyłem go ściągając z googli zdjęcie bachora, następnie doprawiając mu koszulkę i pieszczochę, dodając napis i renderując wszystko na czerwono. Wszystko w programie Corel Photo Paint
KelThuz napisał(a):Nuillnac napisał(a):To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !
ale pierdolisz:
teraz ma zdecydowanie bardziej true wygląd, ponieważ zapuszczając brodę, wzorował się na samym Wszebądzie!