• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

POST DNIA

Hmm, a coś nie tak?:>
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Dawno takiej fajnej odpowiedzi nie widziałam ;]
Wink
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szał Smile Buduję zbroję Big Grin
Jak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.

A może tak zajmiemy się oprócz śmiesznych docenianiem postów mądrych? ;D W zamierzeniu Nevermore chyba i takie miał na myśli.
Odpowiedz

Proszę bardzo Tongue ja się tu zajmuję głównie tropieniem ciętych ripost, parę innych osób wstawia texty wieśniackie Smile czyli wszystko dozwolone Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szał Smile Buduję zbroję Big Grin
Jak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.

A może tak zajmiemy się oprócz śmiesznych docenianiem postów mądrych? ;D W zamierzeniu Nevermore chyba i takie miał na myśli.

Yyy... czuję się wyróżniony Confusedhock:
Odpowiedz

Dzięki komu? Dzięki mnie Wink Laughing Bądźmy szczerzy ... Gdyby nie ja, to Twój post nie znalazł by się tu Tongue Wink
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Proszę bardzo Tongue ja się tu zajmuję głównie tropieniem ciętych ripost, parę innych osób wstawia texty wieśniackie Smile czyli wszystko dozwolone Smile
Wy macie łatwiejsze zadanie ;D. Ja będę musiał się mocno natrudzić, żeby coś znaleźć ;D.
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Wiadomo. Na jego widok (naszego nowego kolegi - przyp. Scully) ogłaszamy tutaj..

[Obrazek: alert5xj.jpg]
Post miesiąca ;P
Odpowiedz

thx Embarrassed Laughing
Odpowiedz

Nie wiem, skąd wziąłeś ten obrazek {jeśli sam go stworzyłeś, tym większy respekt Surprised}, ale autentycznie zakichałam się ze śmiechu...
na prezydenta! powtórzyć wybory mistera!

Laughing
Odpowiedz

Scully napisał(a):Nie wiem, skąd wziąłeś ten obrazek {jeśli sam go stworzyłeś, tym większy respekt Surprised}, ale autentycznie zakichałam się ze śmiechu...
na prezydenta! powtórzyć wybory mistera!

Laughing
Stworzyłem go ściągając z googli zdjęcie bachora, następnie doprawiając mu koszulkę i pieszczochę, dodając napis i renderując wszystko na czerwono. Wszystko w programie Corel Photo Paint Smile
Odpowiedz

Cytat:Stworzyłem go ściągając z googli zdjęcie bachora, następnie doprawiając mu koszulkę i pieszczochę, dodając napis i renderując wszystko na czerwono. Wszystko w programie Corel Photo Paint

Sława dla wielkiego aryjskiego Twórcy :].
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

IMO conajmniej post kwartału:
KelThuz napisał(a):
Nuillnac napisał(a):To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !

ale pierdolisz:
[Obrazek: varg_vikernes.jpg]

teraz ma zdecydowanie bardziej true wygląd, ponieważ zapuszczając brodę, wzorował się na samym Wszebądzie!
Odpowiedz

Moim zdaniem ma wszelkie prawo pretendować do miana posta roku!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Po prostu mnie zabil, smierc na miejscu Big Grin
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz