• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SORCERER - True Heavy z Kielc

wczoraj wrocilem z Kilec Kel i musze przyznac ze calkiem przyjemne miasto- na studia w sam raz Wink
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):wczoraj wrocilem z Kilec Kel i musze przyznac ze calkiem przyjemne miasto- na studia w sam raz Wink

szczerze odradzam :>
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

wiem, poziom niezbyt, niezbyt, ale to bedzie moj powrot w strony rodzinne Big Grin zreszta na Krakow albo Warszawe szans nie mam, Opole to miasto braku perspektyw wiec pada na Kielce Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
selbsmord napisał(a):nie zniże się do poziomu polityka amatora, który zjadł wszystkie rozumy, a przy okazji tworzy pedalską muzykę - szczerze to mam ochotę walnąc Ci teraz różne inwektywy ale szkoda mojego cennego czasu na takie ścierwo jak Ty..........................

ROTFL, juz nie moge sie doczekac, az powiesz mi to w twarz, internetowa pipko

internetowa pipko Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green kurde ty masz chyba ze 40 lat
Odpowiedz

Metalowa_Husarya rulezzzz świetny zespoł i nie nastawiajasy sie od poczatku na komercje,
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew

Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
Odpowiedz

G napisał(a):Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza ale w tym kawałku jest naprawdę dobry 8)

obadaj oryginał:

http://members.lycos.co.uk/moonfire1/11%...20Fight.xm
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

co to za rozszerzenie xm??
Odpowiedz

Nivo napisał(a):co to za rozszerzenie xm??

w winampie normalnie pójdzie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie działa mi ten link.
Odpowiedz

Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
Odpowiedz

Rumian napisał(a):Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
rotfl, każdy już o to pytał, a jak ja nie wiem i nikt nie wie, to Ty tym bardziej nie będziesz wiedział Angry
Odpowiedz

Cytat:Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza

Z tym sie troszke zgadzam.Natomiast co do muzyki do jest super niemam nic do zarzucenia.muzyka jest na 5!
Nie inaczej!!!
Ogień wolno gasł, wiatr w kominie mielił dym.
Czarodziejski dom mówi do mnie...
Odpowiedz

Syska napisał(a):
Cytat:Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza

Z tym sie troszke zgadzam.Natomiast co do muzyki do jest super niemam nic do zarzucenia.muzyka jest na 5!
Nie inaczej!!!
Ale ja nie mówiBem o Sorcerer tylko o Warraha. W Sorcerer wokal jst w porzdku.
Odpowiedz

Scully napisał(a):
Rumian napisał(a):Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
rotfl, każdy już o to pytał, a jak ja nie wiem i nikt nie wie, to Ty tym bardziej nie będziesz wiedział Angry
a moze teraz juz cos wiecej wiadomo? spokojnie nie musisz od razu pokazywac swojej wyzszosci
Odpowiedz

sciagnalem sobie mp3 ze strony i uwazam ze calkiem niezle jak na taka muzyke Smile
podoba mi sie jak graja na gitarach - takie fajne szybkie zwroty robia Big Grin
Odpowiedz