• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Iron Maiden

Co prawda IM duuuuzo zrobili dla muzyki metalowej, ale od ostatnich plyt wieje nuda, dla ,mnie Iron Maiden to tylko plytki Iron Maiden, swietny album Killers i Fear of the Dark.
A najbardziej denerwuje Eddie ktorego trzeba ogladac na okladce kazdej plyty Big Grin .
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Nie przepadam za IM, nie podoba mi sie glos Dickinsona, i zgadzam sie z Patykiem ze Eddie wygladajacy z kazdej okladki jest troche denerwujacy juz. Choc nie zaprzeczam ze dla muzyki zrobili sporo. Choc nazywanie ich zespolem wszechczasow to nieprawidlowe okreslenie bo takiego zespolu nie ma i nie bedzie Big Grin
Odpowiedz

nie sa true i juz
Changing into something less than human. No longer part of this machine...
[Obrazek: ministry.jpg]
Odpowiedz

Ja w tematach metalu jestem ostrożny gdyż nie zaczęsto mam z nim doczynienia aczkolwiek czasem posłucham. Iron Maiden może być, dla mnie dają rade. To taka kapela znana nawet tym którzy z metalem nie są za pan brat Wink
Odpowiedz

Dzięki Ironom zaczołem słuchać Metalu
Odpowiedz

Czym jest dla mnie Iron Maiden ? Jednym z wielu ulubionych zespołów z czasów podstawówki.Klasyka heavy metalu,taka jaką lubię. Smile
Odpowiedz

Industriogoth napisał(a):nie sa co jest a true i juz

a co jest true?
Odpowiedz

Static-X..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Jak dla mnie są tylko zwykłym zespołem. Nie zachwycili mnie niczym. That's all!
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Jak dla mnie sa zespolem dennym.. Moj powyzszy post to bylo zdanie Industrio..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

ZWYKŁA KAKA
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Nie znacie się... Wink Przecież nie można patrzeć na całokształt twórczości Iron Maiden przez pryzmat "Dance Of Death".Fakt,to płyta słaba,od której wieje starymi patentami na solówki.Jak to mawiają : Nihil novi...Nie da się za dużo powiedzieć o Ironach podobnie oceniając w kwestii,który wokalista był lepszy.Według mnie skoro mieliby się rozpaść a wybrali zastępstwo w postaci Blaze'a Bailey'a,to OK.Poczekajmy na następną płytę ,a póżniej wylewajmy pomyje na IM.
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Hej, co to za nagonka na Blaze'a... Jak dla mnie jego głos był jak najbardziej w porządku, chociaż jednak wolę Bruce'a.

A Ironi to dla mnie banda przesympatycznych, pokręconych ludzi, którzy grają wspaniałą, naenergetyzowaną muzykę, stanowią żywą legendę i pomimo swoich lat potrafią wspaniale się bawić (klip do Holy Smoke Big Grin). Już nie wspomnę o tekstach - widać, że piszą je osoby dojrzałe, patrzące na życie przez pryzmat przemyślanych doświadczeń.

I w ogóle Nicko rządzi ;]
Odpowiedz

Maiden... znowu oni... jak dla mnie jest to banda ludzi- kopistów, ktorym sie udało wybić... The IDes Of March nie jest ich... Bring Your nie jest ich... The Number nie jest ich... poza tym w kawalkach wykorzystuja patenty innych zespolow, chocby Wicker Man, albo Sign of The Cros... ale mimo to ich lubieSmile
tu nie ma nic...
Odpowiedz

Dave_Mustaine napisał(a):Maiden... znowu oni... jak dla mnie jest to banda ludzi- kopistów, ktorym sie udało wybić... The IDes Of March nie jest ich... Bring Your nie jest ich... The Number nie jest ich... poza tym w kawalkach wykorzystuja patenty innych zespolow, chocby Wicker Man, albo Sign of The Cros... ale mimo to ich lubieSmile
Question Możesz rozwinąć swoją wypowiedż ? Czegoś tu nie kapuję...
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz