• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BDSM ;))

na moj gust to takie troche dziwne Neutral jakos sie nie wkrecilem w to Laughing
up the irons!!!
Odpowiedz

zawsze to jakaś odmiana, przełamanie rutyny, ni? Wink
oczywiście przesadzać nie trzeba
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Qrde,jest tyle bezbolesnych sposobów,pozycji...Ja nie rozumiem czegoś takiego.Może od razu tak?http://poetry.rotten.com/do-not-try/ Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

ouch!
argh ><;;;;

to dopiero... okrutne, gosh.

ale daj spokój, w bdsm nie ma mowy raczej o samookaleczaniu ;]
wbrew pozorom bezpieczeństwo pełni istotną rolę ^^
Odpowiedz

Calmwater napisał(a):Qrde,jest tyle bezbolesnych sposobów,pozycji...Ja nie rozumiem czegoś takiego.Może od razu tak?http://poetry.rotten.com/do-not-try/ Laughing

wyjdz mi stad z takimi zdjeciami, bo mi sniadanie obrzydzasz :?
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech: to juz wiesz ze zdjec z rotten sie nie oglada przy sniadaniu Big Grin
Odpowiedz

w sumie inne fotki mi pasuja, tylko nie takie na ktorych miazdzy sie "te" rzeczy Laughing
Odpowiedz

Według mnie inne są bardziej obrzydliwe,ważne,że to nie moje przyrodzenie Laughing Nie przejmuj się tak,istnieje coś takiego jak głodówka zdrowotna Big Grin
A wracając do tematu:Rozumiem,że ludzie starają się sobie niczego nie uszkodzić,ale zadawanie bólu osobie którą się kocha (nawet to "zerotyzowane) nie jest dla mnie normalne.Jak ktoś lubi takie zabawy-proszę bardzo,ja jednak stanowczo dziękuję Smile
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Calmwater napisał(a):Według mnie inne są bardziej obrzydliwe,ważne,że to nie moje przyrodzenie Laughing Nie przejmuj się tak,istnieje coś takiego jak głodówka zdrowotna Big Grin
A wracając do tematu:Rozumiem,że ludzie starają się sobie niczego nie uszkodzić,ale zadawanie bólu osobie którą się kocha (nawet to "zerotyzowane) nie jest dla mnie normalne.Jak ktoś lubi takie zabawy-proszę bardzo,ja jednak stanowczo dziękuję Smile

popieram w 100%- to kolejne zboczenie ktore nalezaloby wyeliminowac
Odpowiedz

mnie też zadawanie bólu nie ciągnie ;] sama też nie przepadam. Za to wiązanko i przepaski na oczy? czemu nie Laughing

a co do zdjęcia: wygląda jak hotdog z keczupem. Ugh
:]
a zdjęć z rotten to najlepiej w ogóle nie oglądać. Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

jak to nie? niektore sa calkiem milusie Laughing szczegolnie przypadl mi do gustu rozgotowany we wlasnej wannie koles Tongue
Odpowiedz

Calmwater: ależ skupiasz się tylko i wyłącznie na pierwszym członie nazwy tego zjawiska (:
i zapominasz, że bdsm jest sprawą indywidualną partnerów, co oznacza, że zarówno natężenie, samo istnienie zresztą, przemocy w kontaktach seksualnych między nimi może przybrać najrozmaitsze posiacie. :)
taki radykalizm jest zbędny ;P a myślę, że każdy coś w bdsm mógłby dla siebie znaleźć, choćby odrobinkę ;P
Odpowiedz

widze duza znajomosc tematu Tongue
up the irons!!!
Odpowiedz

BDSM...na długie zimowe wieczory Big Grin Ja osobiście preferuję tylko BD.
Odpowiedz

i słusznie ;}
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości