• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jaki zawód ??

Cytat:
Vlkodlak napisał(a):seelenleib, dla forumowiczów zniżki, prawda? powiedz, że prawda!! Big Grin

hehe musze jeszcze tylko egzaminy pozdawac i sie dostac na specjalizacje co wcale latwe nie jest tak ze z obiecywaniem znizek moze poczekam Surprised
ale jakby co to sure Laughing
Odpowiedz

lepiej z tymi zniżkami się wstrzymaj, bo jak dojdzie co do czego to połowa forumowiczów będzie potrzebować psychiatry... Wink
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):
deathless napisał(a):KrzyŻtof- możesz nie robić za PoKeMoNA?
Pokemony były fajne, mam w biurku jeszcze kolekcję żetónów, a Krzyżtof nie robi za pokamona ale za naszą moralizatorkę =]

OczyWIŚciE w MOIm ŻywotnyM INtereSie LEŻY DOBRO waszE i waszyCH suMIEń. JesteM STraŻNikiEM moRAlnoŚci, oBRońCĄ DOBrYCH oBYczaJÓw, oPieKUNEM Cnoty, RycerzeM ŚwiatŁoŚci WIoDĄcyM NA DoBrĄ drogĘ zaGUbionyCH MłodyCH!
Bring about the change so quickly
Bring about the terror’s night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
Odpowiedz

kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):OczyWIŚciE w MOIm ŻywotnyM INtereSie LEŻY DOBRO waszE i waszyCH suMIEń. JesteM STraŻNikiEM moRAlnoŚci, oBRońCĄ DOBrYCH oBYczaJÓw, oPieKUNEM Cnoty, RycerzeM ŚwiatŁoŚci WIoDĄcyM NA DoBrĄ drogĘ zaGUbionyCH MłodyCH!
No, od razu rozpoznałam =] J
Wink
Odpowiedz

Ja będę albo elektrykiem w co wątpię albo policjantem bądź ochroniarzem hmmm a może żołnierzem Smile
Gitarzystą też mógł bym być Smile
Odpowiedz

Lekarz sądowy. Dlaczego? Bowiem lubię tę tematykę, a moze dlatego, że rodzicielka moja miała (ostatni) rok zajęć z tego przedmiotu będąc ze mną w stanie błogosławionym/przeklętym Wink
Odpowiedz

Krzyżtof to boli:/
Czy w regulaminie niebyło wspomniane, żeby komentarze były czytelne i żeby nie robić CzEgOś TaKiEgO?
My God is beautiful.
Odpowiedz

Ten temat był juz poruszany, ale uwazam, ze jeżeli on nadal tak pisze, to pewnie go to uszczęśliwia, a nam na pewno nic wielkiego się nie stanie, jeśli się chwile pomęczymy, a jemu bęzie lżej na sercu Laughing
Wink
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ten temat był juz poruszany, ale uwazam, ze jeżeli on nadal tak pisze, to pewnie go to uszczęśliwia, a nam na pewno nic wielkiego się nie stanie, jeśli się chwile pomęczymy, a jemu bęzie lżej na sercu Laughing

kocHAm cIĘ
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ten temat był juz poruszany, ale uwazam, ze jeżeli on nadal tak pisze, to pewnie go to uszczęśliwia, a nam na pewno nic wielkiego się nie stanie, jeśli się chwile pomęczymy, a jemu bęzie lżej na sercu Laughing

JEstEŚ piĘKna, wspaNIAŁA, wyjdŹ za mnie
Odpowiedz

ups, syf sie zrobił.

wracając do tematu, ja w przyszłości zamierzam zostać technikiem geodetą. jestem ciekaw ile ludków na forum orientuje się czym zajmuje się taki delikwent ;]
szto je eto je ?
Odpowiedz

...
Odpowiedz

SPoCo napisał(a):
Cytat:wracając do tematu, ja w przyszłości zamierzam zostać technikiem geodetą. jestem ciekaw ile ludków na forum orientuje się czym zajmuje się taki delikwent ;]
ja wiem! ja wiem! Big Grin Big Grin Big Grin

masz u mnie piwo [Obrazek: beer.gif] Wink
szto je eto je ?
Odpowiedz

wsiur69 napisał(a):
SPoCo napisał(a):
Cytat:wracając do tematu, ja w przyszłości zamierzam zostać technikiem geodetą. jestem ciekaw ile ludków na forum orientuje się czym zajmuje się taki delikwent ;]
ja wiem! ja wiem! Big Grin Big Grin Big Grin

masz u mnie piwo [Obrazek: beer.gif] Wink

.... z Biedronki Smile
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

ja właśnie zdobywam dyplom tehcnika telekomunikacji o specjalności systemy teleinformatyczne (huj wie co to znaczy Tongue ) a w przyszłości planuję dalej męczyć się z telekomunikacją i zrobić sobie drugi fakultet archeologię, kurs płetwonurka i archeologię podwodną, to mi się marzy :] Tongue
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz