03-28-2005, 09:08 PM
A Ty Kalin, gdzież to widziałeś KelThuz'a skoro ten mówi, że nie wyświetlili filmu z jego pogańską twarzą? ;]
mind.in.a.box napisał(a):A Ty Kalin, gdzież to widziałeś KelThuz'a skoro ten mówi, że nie wyświetlili filmu z jego pogańską twarzą? ;]Bzdura, był w tv i dobrze widziałęm- niestety
Kalin napisał(a):mind.in.a.box napisał(a):A Ty Kalin, gdzież to widziałeś KelThuz'a skoro ten mówi, że nie wyświetlili filmu z jego pogańską twarzą? ;]Bzdura, był w tv i dobrze widziałęm- niestety![]()
Był z matką, która go mocno dopingowała, Dechri może potwierdzić
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):był był, nie tak dawno, śpiewał bardzo true piosenke sarry connor.Kalin napisał(a):mind.in.a.box napisał(a):A Ty Kalin, gdzież to widziałeś KelThuz'a skoro ten mówi, że nie wyświetlili filmu z jego pogańską twarzą? ;]Bzdura, był w tv i dobrze widziałęm- niestety![]()
Był z matką, która go mocno dopingowała, Dechri może potwierdzić
W każdym razie na linku któy podałęm jest na 100% on, zresztą tu jest zdjęcie z imprezy na której go widziałem - http://manowar.rockmetal.art.pl/images/d...2/Kill.jpg
Nie inaczej!
A niby kiedy był w idolu????? nie oglądam pudła, nic nie wiem :?
mind.in.a.box napisał(a):No ciekawe, ciekawe. W każdym bądź razie powoli robi kariere...- przynajmniej na tym forum ;]
KelThuz napisał(a):Jedyne co widać to to, że te 6 lat na tych kolanach Ty klęczałes i prosiłes o to byś na scenie mógł być, pewnei dlatego masz taki głos.mind.in.a.box napisał(a):No ciekawe, ciekawe. W każdym bądź razie powoli robi kariere...- przynajmniej na tym forum ;]
coz za ignorancja, jestem na scenie 6 lat, jebę frostem i kultem prosto z dupy diabła, na kolana chuje!
Kalin napisał(a):KelThuz napisał(a):Jedyne co widać to to, że te 6 lat na tych kolanach Ty klęczałes i prosiłes o to byś na scenie mógł być, pewnei dlatego masz taki głos.mind.in.a.box napisał(a):No ciekawe, ciekawe. W każdym bądź razie powoli robi kariere...- przynajmniej na tym forum ;]
coz za ignorancja, jestem na scenie 6 lat, jebę frostem i kultem prosto z dupy diabła, na kolana chuje!
Sorry za O.T wybaczcie, ale nie moge sie powstrzymać jak czytam te jego bzdury.
Kalin napisał(a):a to zdjecie co pokazałeś to nie jest nasz kiełek
to jest ten fucking true pogani
http://idol.interia.pl/i.html?75972ab0bf...b61ae8ef97
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):przeczytaj wywiad ze mną:Och jakis ty skromny
http://www.metal.net.pl/wywiady.php?id=11
następnie przeproś, i zastrzel się kurwiu
metallgirl napisał(a):Och jakis ty skromnyA co do przed mowcow,co tam bruneci ,tru slowianie,poganie itd, nie zapomnijmy o tru wikingach
,polecam dlugowlosych blondynow po trzydziesce
,najlepiej jak maja jeszcze kolczyk (zloty) w uchu,wysocy,z futeralem,a w nim gitara,bas
![]()
Ale nie ma co Polscy Slowianie rzadza 8)![]()