03-26-2005, 04:50 PM
gabrysia napisał(a):Elún napisał(a):Sid z Sex PistolsOh yeah!!!![]()
![]()
![]()
Niezły jest,naprawdę niezły.

See You At The Bitter End...
gabrysia napisał(a):Elún napisał(a):Sid z Sex PistolsOh yeah!!!![]()
![]()
![]()
gabrysia napisał(a):Oj tu bym się z Tobą nie zgodziła. Znam wielu kolesi, na których po prostu strach spojrzeć, a jak już się spojrzy to nie chce się drugi razBo taki akurat jest Twój gust, ale znalazłyby się setki dziewczyn, którym ci kolesie się akurat podobają
aXe Rose napisał(a):Bo taki akurat jest Twój gust, ale znalazłyby się setki dziewczyn, którym ci kolesie się akurat podobająJak widzę np. z jakim lapsem się umawia całkiem ładna laleczka z mojej szkoły (jakiś tam krzywy zarost, okularki a'la stempień i stylowy sweterek a'la "czterdziestolatek") to mi się śmiać chce
metallgirl napisał(a):znalesc sobie dziewczyne typu Nancy,pozniej zaczac cpac,zadzgac ta dziewczyneMetallgirl dlaczego napisalas ze Sid zadzgal swoja dziewczyne :? ?? o ile wiem przecpala sie a on jej nie zabil....
Tomash napisał(a):ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci???oho, moje szanse rosną.
Tomash napisał(a):Było tak że Sid był tak naćpany, że sam nie pamiętał co się stało...ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci???Żebym ja im się mógł podobać
Cytat:Ja np. kocham długie włoski...A moje są do łopatek!!
aXe Rose napisał(a):A moje są do łopatek!!
aXe Rose napisał(a):hehe to pokaz nam swoje zdjecie to ci powiemy czy sie nam podobasz czy nie...Tomash napisał(a):Było tak że Sid był tak naćpany, że sam nie pamiętał co się stało...ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci???Żebym ja im się mógł podobać
Cytat:Ja np. kocham długie włoski...A moje są do łopatek!!
velvetova napisał(a):hehe to pokaz nam swoje zdjecie to ci powiemy czy sie nam podobasz czy nie...![]()